Есен 2018: Нови дамски парфюми – CH, Paco Rabanne, Bvlgary и Gucci

Carolina Herrera, Paco Rabanne, Bvlgary и Gucci са едни от най-обичаните и предпочитани от българските жени марки. Затова сме сигурни, че едва ли има представителка на нежния пол, която да остане безразлична към най-новите им дамски парфюми.

212 Vip Rose Party Fever от Carolina Herrera

Новият лимитиран женски аромат 212 Party Fever е смесица от ликьор от личи и солен мускус. Свеж, плодов, цветен - с нотки на личи и малина, жасмин и сандалово дърво.

CH L’eau от Carolina Herrera

CH L'Eau - въплъщение на щастието и есенното романтично настроение. Това е ароматът на есенния флирт, изпълващ с чувство на любов. Лек и ярък състав обхваща свежестта на есенния ден. CH L'Eau съчетава нотки на червен чай, сицилиански оранжев и цитрусови акорди, а дървесната му основа се отваря със съблазнителен ветивер, кедрово дърво и чист пачули.

Lady Million Lucky от Paco Rabanne

Lady Million Lucky е описан като аромат, представляващ радост, страхопочитание и еуфория. Свежа и чувствена композиция, построена около пищната и дръзка струна на розата в съчетание с оригиналната комбинация от малини и мед, се допълва от кадифени дървесни нотки и лешници. Флаконите на новите издания са декорирани в нюанси на платина и злато. Ароматът принадлежи към групата плодови плодове. Връхна нотка - малина. Средни нотки - роза, жасмин, лешник. Базови нотки - мед, сандалово дърво, бял кедър и кашмирско дърво. Пирамида на аромата: малина, роза, жасмин, лешник, мед, сандалово дърво, бял кедър, кашмирено дърво.

Omnia Pink Sapphire от Bvlgari

Новото творение на майстор парфюмериста Alberto Morillas - това е празничен аромат, призоваващ да тичате, да скачате и да се потопите дълбоко в реалността на всеки ден. Ароматът Omnia Pink Sapphire излъчва слънчево настроение, което  от розовия цвят и „пенливите", ефервесцентни" смели нотки. Според майстора на парфюма, Алберто Морилас, "това е ароматът на една мечта, която ни позволява да избягаме от реалността". Той се отваря с искри от цитрусови плодове, в които е изтъкан розов пипер. Всичко това ви кани да се потопите в света на чиста радост. Тогава еликсирът с розово настроение психически ви отвежда до далечните острови Таити и Полинезия. Там има деликатните кадифени венчелистчета от фрегипани и тиарови цветя, създаващи кремообразно звучене на флоралното "сърце" на аромата. Връхните нотки са "пенливи" нотки от розово помело и розов пипер. Което прави ароматът свеж, ободряващ, пенлив. Сърдечни нотки - Слънчеви нотки на фрегипани и дива тиара. Което прави парфюмът екзотичен, кадифен, блестящ. Базовите нотки - ярки дървесни нотки и хор от бял мускус. Те правят уханието изразително, брилянтно, обгръщащо.

Gucci Bloom Nettare di Fiori от Gucci

Безкрайно чувствен и женствен аромат. Gucci Bloom Nettare di Fiori от Gucci е нова глава в историята на Gucci Bloom, олицетворение на многоликият вътрешен свят на жените. Той поглъща неповторимия аромат на цъфтящи цветя - богати и очарователни. Съставът, създаден в сътрудничество с парфюмериста Алберто Морилас, звучи в ново четене. Женските нотки на роза и османтикус са преплетени с нотки на сърцето: жасмин, рангон и пълзящи растения. Така цветният букет тук звучи още по-женствен. Дървесните акорди са комбинирани с чувствени връхни нотки на джинджифил и роза, а базовите нотки на пачули, мускус и османтикус дават мекота и мистерия на аромата.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски ориенталски аромати, предвестници на лятото

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, които са подходящи за подарък за 8 март - част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюми, които са най-подходящи за коледен подарък

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив