Dolce Garden – най-новото изкушение от Dolce&Gabbana

През изминалото лято семейството на Dolce&Gabanna се увеличи с още един прекрасен член. Парфюмът Dolce Garden е създаден с мисъл за лятото и най-красивите летни спомени, които ще ни топлят след това през дългите есенни и зимни вечери. Парфюмът има силата да запази спомените за романтични моменти с най-близките до сърцето хора, както и тези за невероятни пътешествия и приключения с приятели, познати и непознати. Уханието излъчва радостта, спонтанна и слънчева аура, която балансира комбинация от свежести и сладости. Едва ли има човек, който да е усетил аромата и да не се е опиянил от него.

Dolce & Gabbana Dolce Garden - аромат завладяващ сетивата

Dolce & Gabbana Dolce Garden отваря изцяло нова глава в световната книга на ароматната история на марката. Божествената му флорална магия, каквато почитателите на известното дуо не са усещали досега, може да спечели любовта ви веднага. Уханието отразява младостта, надеждата, веселието и копнежа по красивия живот, изживян на 100%. Вдъхновението за парфюма идва от фантастичните градини на Сицилия, които също както него – веднъж видени, никога не могат да бъдат забравени.

Ароматът е цветно-гурмански и комбинира всички онези съставки, които най-модерните тенденции изискват. Прелестното ухание се открива с нотки, които напомнят на средиземноморското слънце – блестящо нероли, уханна магнолия и сладка мандарина. Триото веднага завладява сетивата и сърцето, и моментално ще ви накара да се усмихнете. Сърдечните нотки, които придават на парфюма изключително жизнерадостна аура, са екзотичното франджипани, кокос и цветето иланг-иланг. Деликатното гурме излъчване идва във финалните акорди на ароматната композиция и се дължи на нотки на бадемово мляко, чувствена ванилия и сандалово дърво. 

Веднага след първото впръскване върху кожата си, ще усетите цитрусовия аромат, балансиран с леката горчивина на неролито (еретичното масло, за което е характерно, че се добива от цветовете на горчивия портокал). След това ненатрапчив и приятен акцент поставят сладката мандарина и цъфтящите магнолии. Характерното е, че 30 минути след впръскването, уханието става по-ефирно и всъщност точно тук започва истински сладкото изкушение. В съзнанието на всекиго могат да нахлуят спомени за известния ликьор Пина Колада веднага, щом усети тропическия аромат на кокос и иланг-иланг. И с появата на това сладко усещане, вече от морските градини на Силиция сте се телепортирали в някоя малко по-далечна фабрика за шоколад. Не е случаен фактът, че в традиционните сицилиански сладкиши основните съставки са именно бадемовото мляко, кокосовото мляко и ванилията. И макар и понякога те да са прекалено сладки, Dolce Garden не се притеснява, тъй като ги е балансирал перфектно.

След като минат няколко часа, ароматът на парфюма продължава да се усеща леко и ненатрапчиво, като все пак остава отличителен. Трайността му е около 8 – 10 часа. Идеален избор е за партита на открито, романтични срещи, разходки сред природата.

Няма как да не се спомене и очарователното стъклено шишенце, което макар и да носи типичната за колекцията форма, този път е украсено с майсторски изработена капачка във формата на цвете.

Ароматна комбинация

Връхни нотки: мандарина, магнолия, нероли. Средни нотки: иланг-иланг, кокос, франджипани. Базови нотки: сандалово дърво, ванилия, бадемово мляко.

Дамският парфюм Dolce & Gabbana Dolce Garden EDP се предлага в магазина на parfium.bg в опаковки от 30 ml, 50 ml  и 75 ml.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, подходящи за есента - част 1

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Нови летни парфюми за жени - част 2 (Givenchy, YSL, Mugler)

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Първите дамски парфюми за 2018 г. – част 2

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив