Дамските парфюми на изминалата година, които останаха в сърцата ни

Дамските парфюми на изминалата година, които останаха в сърцата ни

Знаем, че съумяхме истински да ви вдъхновим, представяйки на вашето внимание ароматите, които ще властват в парфюмния свят през следващите дванадесет месеца. Мнозина от вас, обаче, пожелаха да направим една своеобразна парфюмна равносметка на вече изминалата 2021 година и с умиление да си спомним за онези есенции, които успяха да останат в сърцата ни и до днес.

За фокус на днешната статия се спираме на дамските ухания. Винаги сме считали, че до голяма степен перфектната визия на една дама се дължи на ароматите, които тя избира ежедневно. Независимо дали ще говорим за нежен и изящен флорален дамски парфюм, или ще предпочетем мистичния и енигматичен унисекс аромат, то е повече от видно, че благоуханията вървят ръка за ръка със стила и непреходната класа. През 2021 имахме късмета да се порадваме на някои от най-добрите и успешни парфюмни продукти – нямаме никакво търпение да ви припомним за тях!

Фокус през цялата изминала година имаха интензивните и лесно забелязващи се парфюмни изкушения

Разбира се, по своему дамските аромати са твърде различни едни от други, обхващащи множество характеристики и стилови разновидности. Ако трябва, обаче, да открием една обединяваща черта на дамските аромати, властвали над модата през изминалата година, то ще се спрем на интензивността.

Именно това бе и основният ни мотив, който ни подтикна днес да ви запознаем точно с ароматите, които най-добре успяват да се впишат в тези характеристики: те са силни, интензивни, изключително дълготрайни и запомнящи се!

Kirke Extrait by Tiziana Terenzi

Марката е извоювала името си като един от флагманите в сферата на нишовата унисекс парфюмерия. Не е никак изненадващ фактът, че избрахме да включим точно ухание от Tiziana Terenzi в днешния си текст. Kirke Extrait доби изключителна популярност през изминалата година, главно заради любопитното си и будещо възхищение съдържание:

  • Пясък, касис, праскова, круша, малина, момина сълза, пачули, сандалово дърво, мускус и ванилия;

Дълготраен и интензивен, този парфюм още дълго няма да напусне съзнанието на онези дами, за които съвършената визия е от голямо значение за самочувствието и себеусещането.

I Want Choo by Jimmy Choo

Може и марката Джими Чу да доби световна популярност със страхотните си модели обувки, но това съвсем никак не означава, че се радва на по-малко почитатели и в парфюмния свят. Ароматът, който през 2021 се превърна в любимец на голям брой дами, успява да прикове вниманието и да го задържи за дълго – точно толкова, колкото трае и уханието на есенцията върху кожата ни. Натъкваме се на акорди като:

  • Праскова, мандарина, бели цветя и ванилия;

La Belle by Jean Paul Gaultier

Уханието носи името „красавица“ в превод – вероятно това е съвсем достатъчно, за да ни даде достатъчно информация относно това страхотно ароматно попадение. Със сигурност всяка дама би се чувствала като изящна хубавица, носеща тази нежна и покоряваща сърцето парфюмна есенция. От марката категорично правят реверанс пред дамската хубост, вдъхновявайки се от нея при направата на това ароматно бижу.

  • В съдържанието на това ухание долавяме нотките на круша, ветивер и ванилия;

Si Passione Intense by Giorgio Armani

Привличащ погледа червен флакон – това е първото, което привлича вниманието ни, когато за първи път зърнахме новото ароматно попълнение сред редиците на Армани. Интензивен, приканващ и изключително женствен – това представлява този аромат и със сигурност ще се хареса на дами, готови да рискуват и да изпробват нови и нови преживявания.

  • Този подчертано плодов парфюм от Армани определено е всичко, което една дама може да желае – в съдържанието му ни радва присъствието на жасмин, касис, пачули, мускус и ванилия;

Anthology 3 L’Imperatrice by Dolce&Gabbana

Ако ще имаме „красавица“ в днешния текст, то защо пък да нямаме и „императрица“? Това е внушението, което от италианската марка искат да направят, когато създават този епохален ароматен шедьовър. Определено през 2021г. този парфюм отбеляза ръст при направените за годината покупки и смело можем да кажем, че по всичко личи този успех с лекота да бъде повторен и през новите дванадесет месеца.

  • Ароматът е изграден върху парфюмната бленда на екзотични плодове, розови цветя, диня, киви, циклама и мускус.

Libre Intense by YSL

Libre – ароматът, който буквално завладя света, сега разполага със своя интензивна версия за още повече покорени сърца. Този парфюм бележи задължително присъствие на тоалетката на всяка истинска жена, държаща на красотата си – не е необходимо да търсите още дълго, преди да попаднете на точното ухание.

  • В този интензивен и изключително дълготраен марков шедьовър откриваме акорди и акценти от съставки като лавандула, мандарина, портокал, бергамот, орхидея, жасмин, портокалов цвят, ванилия, зърна от тонка, кехлибар и ветивер.

Е, дами, убедени сме, че все пак с радост ще искате да отнесете едно кътче от 2021г. със себе си и през следващите дванадесет месеца, нали?

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какво трябва да знаем при избора на дамски парфюм за подарък

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамските парфюми, които мъжете обожават

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Цветни парфюми за Цветница - част 1

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив