Дамските мускусни ухания, които покориха сърцата ни

Дамските мускусни ухания, които покориха сърцата ни

В началото на есента с удоволствие и нетърпение отправяме поглед към парфюмните рафтове с надежда да открием следващото си ароматно попадение. За щастие изборът, с който разполагаме, е наистина богат и впечатляващ.

Дамските парфюмни ухания, подходящи за есента, категорично притежават богата бленда от мускусни акорди. Определено мускусът се вписва изключително добре в концепциите ни за есенни и стилни визии. Едва ли има дама, която да остане равнодушна на това изобилие от меки, дълбоки и извънредно трайни парфюмни съчетания. Ето защо с искрено удоволствие днес решихме да зарадваме нежната част от своите клиенти с една вълнуваща и притегателна парфюмна селекция, посветена на идващата есен. Сигурни сме, че всяка една дама с удоволствие би включила в създаването на безупречната си септемврийска визия мускусно ухание, което да й прави компания през часовете от деня.

Представяме ви 5 мускусни ухания, които заслужават своето място на козметичната ви тоалетка.

Мускусни дамски парфюми през есента за чувствена и впечатляващо стилна визия

Както вече споменахме, дизайнерите не случайно включват мускусна бленда в ароматите, които лансират за ползване през есента. Тези акорди се характеризират със завидна плътност и дълбочина на аромата, които са особено подходяща притурка за създаването на есенни благоухания.

Мускусни акорди най-често откриваме в базата на парфюмите – дълготрайността и плътността на есенцията я прави особено подходяща за завършваща нотка, която да съпътства сетивата ни възможно най-дълго време. Разбира се, мускусна бленда не е изключено да срещнем както във връхните, така и в средните парфюмни нотки. Сезонът на есента предполага фокус върху земните и дървесни тонове както в облеклото, така и в парфюмерията. Затова и избор на много дами е залагането на аромати с мускус. Днешните ни топ 5 предложения включват:

Да се отправяме заедно към света на прелестните и вдъхновяващи дамски парфюмни ухания за есента.

5 уникални мускусни дамски предложения за септември

Narciso Rodriguez For Her Musc Absolue

Narciso Rodriguez For Her Musc Absolue

Това изящно парфюмно очарование мигом впечатлява и омайва сетивата ни, благодарение на изтънчената си и внимателно подбрана ароматна селекция от съставки. Марката е известна с прецизността и естетиката, които интегрира в създаването на всяко свое парфюмно предложение. Този дамски аромат не прави никакво изключение – представяме ви го като плътен, дързък и особено подходящ за дамите с подчертан афинитет към високия клас парфюмерия. Съдържанието му е представено от присъствието на енигматични и прекрасни акорди и нотки: иланг-иланг, жасмин, мускус, кедър.

Moschino Cheap & Chic I Love Love

Moschino Cheap & Chic I Love Love

Moschino определено е от брандовете, които се ползват с безспорна любов и обожание от страна на клиентите. Дамският парфюм на марката представлява перфектен избор за ежедневно носене и ще дари притежателката си с цял набор от прекрасни и озаряващи настроения. Разбира се, успешния си и незабравим благоуханен акорд продуктът дължи на внимателната селекция от нотки – избраните съставки на композицията представляват вълнуващ и запомнящ се букет от ухания и аромати. Наслаждаваме се на присъствието на портокал, грейпфрут, френско грозде, лимон, роза, папур, захарна тръстика, момина сълза, канела, мускус, кедър и други дървесни акорди.

Moschino Toy 2

Moschino Toy 2

Позволяваме си да включим в днешната есенна парфюмна селекция за дами още един аромат от марката Moschino – смятаме, че никак не бихме могли да го пропуснем и че той определено заслужава както нашето внимание, така и вниманието на дамската аудитория. Ароматът е чудна смесица от висококачествени парфюмни съставки, като главната роля, разбира се, е отредена на мускусните акорди. Определено считаме, че това благоухание заслужава местенце в личната ароматна колекция на всяка дама, държаща на фината естетика. В съдържанието на аромата се радваме на галещото присъствие на акорди като ябълка, мандарина, магнолия, касис, божур, жасмин, мускус, амбра и сандалово дърво.

Calvin Klein Reveal

Calvin Klein Reveal

С радост включваме парфюм и на тази марка, която определено се причислява към най-любимите и предпочитани от клиентите. Reveal е изтънчен дамски мускусен аромат, повече от подходящ за носене през есенния сезон – категорично го виждаме като перфектното допълнение към брилянтната и повече от стилна септемврийска визия. Сред съставките му с радост долавяме акордите на сол, розов, черен и бял пипер, сандалово дърво, кашмир, ветивер, ирис, сив кехлибар и слънчева нотка.

Marc Jacobs Daisy

Marc Jacobs Daisy

Последното ароматно предложение, което сме ви подготвили за днес, е изящен парфюмен продукт за дами, дело на марката Марк Джейкъбс. Повече от развълнувани сме да ви запознаем с Daisy – изключителен дамски парфюм, който ще прилегне по един идеален начин на безупречната ви и стилна есенна визия. Съдържанието е прекрасно и изпълнено с присъствието на все висококачествени и запомнящи се акорди – дива ягода, виолетови листа, грейпфрут, гардения, жасмин, мускус, ванилия и бяло дърво.

Надяваме се, че сме били повече от изчерпателни в днешната парфюмна селекция – със сигурност считаме, че всяко едно от ароматните предложения ще се впише идеално във вкусовете ви и ще ви помогне в изграждането на най-добрата и стилна есенна визия.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дами тези парфюми са задължителни за морската ви почивка

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Ето с кои дамски парфюми да посрещнем идващата есен

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, които са подходящи за плаж

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив