Дамските аромати, задължителни за морската почивка

Дамските аромати, задължителни за морската почивка

В разгара на лятото сме и е повече от задължително да си поговорим за онези дамски парфюми, които е повече от задължително да отнесем със себе си към морския бряг. Ако и вие с нетърпение очаквате лятната отпуска и сте в трескаво приготовление за това какво да вземете със себе си, не бойте се – селектирахме специално за дамите няколко божествени парфюма, които са сякаш създадени да бъдат носени през горещите августовски дни и нощи.

Нищо не съумява да завърши и рамкира по-добре една визия от впръскването с любим и интригуващ аромат. За да ви спестим безкрайното лутане сред парфюмерийните щандове, избрахме за вас 5 страхотни дамски парфюма – убедени сме, че в тяхната компания ще съумеете да създадете наистина страхотни и скъпи летни спомени.

Как да носим любимите си дамски парфюми през лятото така, че за дълго да се наслаждаваме на прекрасния им аромат?

Преди да преминем към същинските благоуханни дамски предложения, ни се ще първо да очертаем няколко препоръки от специалистите – лятото се характеризира с високи температури и повишена влажност на въздуха: ето защо е повече от задължително да знаем как именно правилно да впръскваме от любимите си есенции, за да се радваме на уханието им в продължение на дълги часове.

  • Нанасяйте аромата след баня – водните молекули доказано спомагат за задържането на уханието по-дълго;
  • Впръсквайте от есенцията в косата си – същото бихме могли да кажем и за структурата на космените фоликули;
  • Комбинирайте любимия си парфюм с продукт за тяло, обогатен със същия аромат, като например крем, лосион или душ гел;
  • Винаги носете в чантата си мини вариант на любимия си парфюм – така винаги ще имате достъп до поредната доза свежест и благоухание;

5 невероятни дамски парфюма за лятото, които ще ви накарат да се размечтаете

5 невероятни дамски парфюма за лятото, които ще ви накарат да се размечтаете

За летния сезон определено предпочитаме есенции, които се характеризират с невероятна свежест и запомнящо се ухание. С увереност заявяваме, че долуизброените продукти изцяло отговарят на тези изисквания.

Изберете който и да е от следните пет страхотни дамски аромата, за да се чувствате наистина прелестно в кожата си – дали ще се отправите към морето, към планината, или ще се отдадете на градски забавления, то винаги е за предпочитане да разполагате с наистина страхотен парфюм.

Dolce&Gabbana Light Blue

Едва ли има дама, която да не е чувала или да не се е докосвала до това невероятно парфюмно предложение от италианската марка. Лансиран през 2001г., този аромат и до днес не спира да оглавява уханните класации по цял свят, що се отнася до най-добрите и предпочитани от дамите есенции за жени. В изтънченото му и нежно съдържание долавяме нотките на сицилиански лимон, ябълки, кедър, жасмин, бамбук, бяла роза, амбра и мускус.

Lanvin Eclat d’Aperge

Дързък, невероятен, оставящ следи в съзнанието – именно по този начин бива описвана тази есенция от любителите на марковите дамски парфюми. Не бихме могли да бъдем по-съгласни – уханието на Lanvin многократно е доказало както дълготрайността си, така и силата, с която омайва сетивата, благодарение на букета от висококачествени съставки. Радваме се на присъствието на акорди от божур, прасковен цвят, зелен чай, люляк, кехлибар, мускус, китайски османтус, кедър.

Cerruti 1881

Една вечна парфюмна класика за жени, за която няма никакви изгледи скоро да слезе от звездния парфюмериен небосклон. Ароматът на Cerruti е толкова опияняващ и превръщащ се бързо в запазена марка, че не е никак изненадващ фактът, че толкова много дами в световен мащаб и до днес го предпочитат и използват ежедневно. Съставът му представлява брилянтна смесица от мимоза, ирис, виолетка, жасмин, фрезия, момина сълза, бергамот, роза, кориандър, тубероза, кедър, лайка, палисандрово дърво, муловка, нарцис, сандалово дърво, амбра, мускус, ванилия.

Cacharel Anais Anais L’original

Изтънчен и класически, този дамски парфюм определено заслужава вашето внимание. Смятаме, че е наистина превъзходен за носене през лятото – с наслада ще установите колко дълготраен е и как бързо ще се превърне в личната ви запазена марка. Съдържанието е повече от достойно да му се обърне внимание – откриваме присъствието на зюмбюл, орлови нокти, лилия, момина сълза, роза, жасмин, иланг-иланг, ветивер, дъбов мъх, сандалово дърво, бял мускус, касис.

Boucheron Serpent Boheme

Последно, но не и на последно място, споменаваме и този невероятен парфюмен шедьовър от Boucheron. Serpent Boheme блести с очарователна бленда, която не ще остави безразлична дори и най-взискателната и капризна дама. Есенцията погалва сетивата ни, благодарение на присъствието на екстракти от мандарина, касис, турска роза, пустинна роза, жасмин, бял мускус, лабданум, пачули, сандалово дърво.

Убедени сме, че вече сте набелязали едно или няколко благоуханни предложения, с които ще заблестите през лятото. Кои са вашите парфюмни любимци?

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Bvlgari Le Gemme - шестте скъпоценни камъка при парфюмите

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Великите актриси на 20 век и техните парфюми

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-продаваните дамски парфюми на Christian Dior

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив