Кои парфюми избраха дамите за тази пролет

Дамски парфюми за пролетта

Тази пролет е по-различна от останалите. Това обаче не винаги е лошо, и определено е запомнящо се време. А какво по-хубаво от това да си спомняме за този период, знаейки че сме преминали трудностите със стил, все така държейки на любимите си парфюмни аромати.

Знаем, че вкусът на нашите дами е добър. Затова и не можем да ги разочароваме. А кои парфюм нашите дами определиха, че са завладели тази пролет ще разберете в следващите редове.

Най-пролетния свеж аромат, специално създаден за пролетта е не друг, а именно Boucheron Quatre Boucheron. Това парфюмно бижу ще завладее сетивата ви с флорално-плодовите си нотки, които подхождат на топлите слънчеви лъчи, събуждащи природата за нов живот. Така и нашите дами разцъфват под нежното ухание на съчетаните тук цитрусови плодове и приятните аромати на роза, жасмин и ванилия. Позволете на вплетените нотки на ванилия, кашмир и бял мускус да завладеят сетивата ви. Този луксозен аромат е подходящ да ви придружава както вечер, така и през деня.

Дамски парфюми за пролетта

Елегантността и стила на всяка дама са от значение. Това е и основата на Calvin Klein Beauty – ароматът на истинската жена, която не се притеснява да бъде себе си. Завладяващата комбинация от кедър, жасмин и мускус няма как да не ви очарова с непреходността си. Затворен в изчистена и луксозна бутилка, този аромат няма как да не остави следа в съзнанието ви – както го прави и жената, която е истинска и пряма и знае какво иска от живота. Предайте се на повика на женствеността под формата на този изтънчен аромат.

А може би сте фенове на естествената красота, подчертана само с правилния парфюм? Тогава несъмнено трябва да обърнете внимание на Lancome La Vie Est Belle тази пролет. Той завладява с плодово-цветната си комбинация и подчертава женската красота, карайки си да си спомним, че дори и малките неща, като прекрасното ухание, с което сме се обгърнали може да ни донесе радост и удовлетвореност от деня. Чувственият нюанс пачули, нежните цветчета портокал, божествените ирис и жасмин – всичко това, а и още, правят La Vie Est Belle неустоим. Почувствайте увереността в себе си и красотата си с него.

Дамски парфюми за пролетта

От друга страна, защо пък да не подчертаете жизнената си и закачлива личност? Сигурни сме, че използвайки Moschino Cheap & Chic ще постигнете блестящи резултати. Ароматът ще ви очарова с непринудеността си, а прекрасните цветни нотки ще завладеят сетивата ви. Базовите нотки на мускус и кедър ще привлекат вниманието на всеки, свежите цветни нотки на циклама, фрезия и роза ще ви опиянят, в връхните нотки на кориандър, мандарина и праскова ще ви понесат на крилете на спокойствието и насладата от живота. Цялостната комбинация ще ви съживи за живот, както цветята се събуждат, носейки ни удовлетвореност. Какво още да поискаме?

Въпросът за милион долара тази пролет е кой аромат ще завладее сетивата и на най-неподатливите? А отговорът непременно е Lady Million на Пако Рабан. Този аромат е еквивалентът на милион долара – лукс и богатство, които да подчертаят богатата ви душевност, но и страстта, горяща в очите ви. Леко пикантен, много чувствен и неочаквано фин – отдайте му се, оставете го да ви завладее и да извади на показ женствеността ви. Дами, знаете, че струвате дори повече от милион долара, нали? Покажете го, използвайки достойният за вас аромат.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюм на седмицата: Karl Lagerfeld for Her

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Toп 10 на най-популярните дамски парфюми, подходящи за зимата - част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Подходящите дамски парфюми през лятото – аромат на свежест и...

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив