Ето с кои дамски парфюми да посрещнем идващата есен

Дамски парфюми за есента

Пристигаме днес с една чудна новина – пристига красивата и уютна есен. Дори и да не сте нейни верни почитатели, все пак трябва да признаем, че това е може би най-прелестният сезон – природните цветове, просмукващата се хладина рано сутрин, чашата чай на балкона. През есента е и време да заложим на промяна на визията – идва ред на връхните облекла, изтънчените аксесоари, чувствените и по-тежки аромати. Точно за такива ще говорим и днес – събрахме селекция от онези дамски парфюми, за които смятаме, че съвсем точно се вписват в представите ни за сезона. Те са сладостни, енигматични, носещи топлина и уют. Дами, нека заедно надникнем кои са те.


Карл Лагерфелд призовава своите музи, за да създаде невероятен дамски парфюм


Дизайнерът от немски произход е всеизвестен с непоколебимия си характер и извънредния вкус, който вплиташе както в модните си линии, така и в парфюмните есенции, които създаваше. Един от любимите ни дамски парфюми е For Her – неподправено съчетание, даряващо ни с усещане за класа, величие и безвремие. Считаме, че именно това иска да усеща всяка нежна дама през есента. Парфюмната есенция дължи магията си на:

  • Лимон и праскова;
  • Франджипани, роза и магнолия;
  • Кехлибар, дървесни акорди и бял мускус;

Ако държите в козметичната си колекция да имате парфюм, който да ви озарява със свежест и енергия, то вече сте открили правилния избор за вас.


И от Boucheron пристигат със своя есенна приказка, достойна да бъде разказана


Екзотичната марка предлага на вниманието на многобройните си почитателки един парфюм, който в никакъв случай не е възможно да остане незабелязан. Quatre Absolue de Nuit е приказен дамски парфюм, който категорично се нарежда сред нашите любимци. Обичаме всичко в този аромат – и флакона, и невероятният подбор на съставки, и трайността, и магията, с която обръща всяка носеща го дама. Неповторимата смесица от компоненти в лицето на

  • Розов пипер, горчив бадем, бергамот,
  • Жасмин, тонка, круша,
  • Сандалово дърво, ванилия и кехлибар

успяват да привлекат и задържат вниманието ни за дълго. Съставките перфектно се балансират помежду си – горчивината от бадема нежно се разтваря в сладостта на крушата, а пикантността на розовия пипер чувствено се вплита в аромата на ванилията и сандаловото дърво. Истинска наслада за душата.

дамски парфюми


Пожелаваме на всички дами да бъдат еуфорични през новия сезон


Ако трябва някак още по-категорично да затвърдим чувството на еуфория, то сме способни да го направим с едноименния парфюм от Calvin Klein. Euphoria е съблазняващ аромат, доказан във времето, който се слави като безспорен любимец на милиони жени по света. Богатата палитра от аромати включва:

  • Нар,
  • Лотус, орхидея,
  • Виолетки, кехлибар, мускус, махагон.

Флоралните акценти са особено силни в създаването на този парфюм, затова и той е най-подходящ за дами, които притежават вродена елегантност и особено много държат на това да изглеждат блестящо във всяка една ситуация. Идеален е за есента, тъй като базата му притежава съставки, допринасящи за усещането за мекота и уют, така характерни за предпоследния сезон от годината – мускусът и махагонът осезаемо подсилват трайността на цялостната композиция.


Получаваме доза есенна класика от Cerruti – щипка естетика и божественост


Марката винаги е залагала безспорно на безупречния стил и фината деликатност, с която създава своите произведения на изкуството. В парфюмния свят брандът е символ на божественост – всички дами единодушно отнасят ароматите към продуктите, които винаги ще намират място на нощното им шкафче. Ако сте съгласни с тази концепция, то представяме на вашето внимание 1881 – един от класическите аромати в парфюмния свят, който е всепризнат любимец на поколения жени. Всичко това разбира се той дължи на изтънчената селекция от аромати:

  • Мимоза, ирис, жасмин, виолетки, фрезия;
  • Тубероза, палисандрово дърво, муловка, нарцис;
  • Сандалово дърво, амбра, мускус, ванилия и кедър.

Ако и на вас гореописаната комбинация от есенции ви звучи неустоимо, то час по-скоро се обзаведете с този пищен и неподлежащ на ударите на времето аромат.

парфюми за жени


И от Paco Rabanne са ни приготвили нещо извънредно красиво за предстоящия сезон


Силата на олимпийските божества от гръцката митология е вплетена съвсем умело в това парфюмно изкушение, дело на една от световнопризнатите парфюмни марки – Paco Rabanne. Olympea е превъзходен аромат, символ на величието, вродената женска сила и неприримостта за покоряване на върхове в житейски план. Дързост, решителност, безстрашие – това са емоциите, които ни обливат всеки път, щом отворим бутилката и впръснем от прекрасната парфюмна есенция. В нея откриваме:

  • Мандарина, жасмин и джинджифил;
  • Ванилия;
  • Сандалово дърво, кашмир и амбра.

Надяваме се да сте открили своя следващ любим парфюм в прекрасната ни селекция от божествени аромати. Всеки един от представените дамски парфюми е предвестник на есента и е съвсем подходящ за сбогуване с лятото. Е, дами, кой е вашият избор?

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Историята на легендарния Black Orchid на Tom Ford

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

В края на най-есенния месец подбрахме любимите дамски парфюми

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кои са най-харесваните парфюми на Lolita Lempicka

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив