Дамски парфюми, перфектни за подарък тази Коледа

Дамски парфюми, перфектни за подарък тази Коледа

Дойде любимото време от годината за мнозина – именно декември е месецът, който свързваме с подаръци повече от всеки друг! Коледните и Новогодишните празници вече надничат иззад ъгъла и от Parfium.bg отправяме няколко идеи.

Ако искате да зарадвате любимите си жени - дамата на сърцето, сестра, майка или близка приятелка, и да превърнете празниците в незабравими и ценни мигове, то следващите предложения биха изиграли ролята на перфектния подарък. Разбира се, че считаме, че любовта и обичта следва да се изразяват ежедневно, но пък празничният дух определено заслужава наличието на нещо специално под елхата.

Ето кои парфюми виждаме като идеалните подаръци за любимите жени:

  • Olympea на Paco Rabanne – подходящ за уверените и изискани дами;
  • Wanted Girl на Azzaro – ароматът за свободните по дух;
  • Eclat d’Aperge от Lanvin – парфюмът за чувствените и нежни дами;
  • Anthology 3 L’emperatrice на Dolce & Gabbana – за успешните и целеустремените;
  • Yellow Diamond на Versace – идеалният подарък за жизнерадостните жени;

Припознахте ли някоя от любимите си дами в гореизброените описания? Ако е така, с радост ще ви запознаем отблизо с есенцията на всеки един от тези прекрасни парфюми.


Олимпийският аромат за богини


Olympea е от ароматите, които безспорно съчетават у себе си много жар, величественост и съблазън. Предпочитан и избиран многократно за любим на дамите аромат, той се явява като един от най-обещаващите избори, що се отнася до коледните подаръци. Ако скъпа за вас дама се вписва в характеристиката на уверените, изисканите и класните дами, то със сигурност този парфюм ще се превърне в любимия й козметичен продукт. Ориенталските нотки перфектно се съчетават с ароматите на жасмин, джинджифил и ванилия. Бихме казали, че представлява истинска наслада за сетивата.


Свободолюбивостта среща своето вдъхновение от Azzaro


Wanted Girl е ароматът на свободата, вдъхновен от онези дами, пред които липсват бариери и ограничения. „Няма невъзможни неща!“ е мотото на онези жени, за които сякаш е създадено това парфюмно очарование. Дарете с благоуханието онази дама, която вплита в себе си смелостта на това да бъдеш себе си и свободното изразяване на истинската си същност. Смятаме, че малко неща са по-привлекателни. Портокаловите цветчета, ветиверът, розовият пипер, нарът, тонката и пачули са „виновниците“ за крайния продукт – един истински прекрасен и неповторим парфюм, чието място тази година категорично е под коледната елха.

дамски парфюми


За чувствените и нежни дами избрахме аромат на Lanvin тази Коледа


Eclat d’Arpege e парфюмно изкушение от Lanvin – марката, която най-точно характеризира нежността и елегантността, които всяка дама носи у себе си. Ето защо и не е никак изненадващо, че избираме аромат именно на бранда като една от подходящите идеи за подаръци тази Коледа. Парфюмът е създаден, за да обгърне сетивата на нежната, деликатна и чувствена жена, която с гордост ръководи със замах ежедневието си. Балансиран, притеглящ и запомнящ се – такъв е ароматът на Lanvin. В съдържанието му се опияняваме от присъствието на листа от лимон, божур, прасковени цветчета, кедър, кехлибар и нежен мускус. Безспорно благоуханието би направило щастлива всяка дама, свързвана с нежността и ласкавостта.


Парфюм като за императрици от Dolce & Gabbana


Любимата ви или пък майка ви, сестра ви, ваша приятелка мечтала ли е някога да бъде от знатен произход? Ще ви споделим една тайна – с парфюма L’Imperatrice от Dolce & Gabbana всяка жена би съумяла да се усети като от царствено потекло. Величественият аромат на италианския бранд присъства в списъците с желани подаръци на много дами – защо пък да не зарадвате своите любими жени с това ароматно очарование? Долавяме екзотични плодове, розови цветя, диня, киви, розова циклама и мускус – тази чудна флорално-плодова феерия не ще остави нито една дама безразлична.


Жълтият диамант е перфектен за отпразнуване на радостта


Yellow Diamond е предложението от Versace, което умело провокира вродените живителност, щастие и енергия, изваждайки ги на показ. Виждаме го като идеалното предложение за онези дами, които сякаш греят и носят щастието в себе си непрестанно. Фрезия, водна лилия, кехлибар и мускус са само част от невероятната селекция от съставки, превръщаща този дамски парфюм в ароматен шедьовър. Как да не иска всяка дама да го притежава? Сега бихте могли да направите своя близка извънредно щастлива! Отпразнувайте обичта с този прекрасен оригинален парфюм.

Вече нямате търпение да дойдат празниците, нали? Че как иначе, след като вече разполагате с толкова много идеи за подаръци на любимите дами. Зарадвайте ги и изразете обичта си чрез тези ароматни шедьоври тази Коледа.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

8 парфюма, които са подходящи за подаръци за 8-ми март

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кои са парфюмите, които ще се използват и след 100 години

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Есен 2018: Новите дамски парфюми – Lancome, Armani и Prada

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив