Дамски парфюми, подходящи за лятото - част 3

Flowerbomb Nectar от Viktor&Rolf

Цветният ориенталски аромат Flowerbomb Nectar представлява чувствена интерпетация на оригиналния цветен букет Flowerbomb, който тук е подчертан с по-изразени полутонове. Деликатните флорални основни нотки на парфюма Flowerbomb се съчетават с експлозивни прахови акорди и с ароматен шлейф с метални акорди - несъмнен знак на новата уникална индивидуалност на новия Flowerbomb аромат. Ароматната композиция съдържа нотки на портокалови дървета, нотки на топла ванилия, кехлибар и тамян, които добавят уникална изтънчена чувственост. Изобщо, атромат, който прави и без това привлекателната жена още по-неустоима!

Intense Pour Femme от Lacoste

Lacoste Pour Femme Intense е нова и по-интензивна версия на култовия аромат на Lacoste Pour Femme за жени, изградена върху елегантността и женствеността на оригиналната композиция. Изисканият карамел във връхните нотки се преплита с рафинирани нотки на роза и чувствен мускусен акорд. В основата има топли и обвиващи нотки на сандалово дърво. Жената, която е избрала Lacoste Pour Femme Intense, завладява с чара и спонтанността си. 

Splendida Magnolia Sensuel от Bvlgari

Запознаването с аромата започва с лека, нежна и въздушна любовна игра, в която играят цветни и плодови нотки на нероли и мандарина. Връхните нотки разкриват цитрусовиаромат и свежи зелени нотки. Сърцето пък е изпълнено с очарователни магнолии - чувствени и изискани, криещи вътрешна аура от блясък, изпълнена с фин чар, а нотките на портокал и жасмин добавят нужните съставки за разкриване на пълната сила на вкуса на магнолията. Парфюмът се характеризира и с уникален шлейф, съставен от пачули, мускус и таитска ванилия - дървесните нюанси и сладката бяла ванилия галят кожата с уникална цветна тоналност, създавайки една незабравима пътека, която е представлява истински химн на чувствеността на жената.

Gucci Guilty Absolute Pour Femme от Gucci

Ароматът на къпини, отглеждани в дивата природа, разкриват идеята на новия женствен аромат Gucci Guilty Pour Femme Absolute. Творчески директор на модната къща Алесандро Микеле поверява композирането на парфюма на парфюмериста Alberto Morillas, който разработва новата линия Gucci Guilty. Шипрово-плодовият аромат придава истинска лятна чувственост и романтика. Те се разкриват от три основни компонента: сочна и съблазнителна къпина, интензивна бяла роза с пикантни нотки и един нов компонент парфюмите - натурален екстракт от нуткански кипарис с топли дървесни тонове. Създателят на парфюма смесва тези три основни компонента с нотки на бергамот, пачули и кехлибар, за да се получи дълбок и съблазнителен аромат, завършен с мускус. Наситеният цвят на бутилката е елегантно комбиниран с матова опаковка, което придава илюзията, че сякаш е изпълнена с нектар от плодове.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кои са най-продаваните дамски парфюми за 2015 година

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Thierry Mugler Angel - любимият аромат на Хилари Клинтън

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-добрият коледен подарък за жена - парфюмът (част 1)

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив