Дамски парфюми, подходящи за лятото - част 2

Dolce Garden от Dolce&Gabbana

Характерно за тази приятна слънчева композиция на D&G e, че по невероятен и новаторски начин съчетава цитрусови и кремави нотки и разкрива уникалните акорди на скъпоценното цвете Plumeria. Топлите и лъчеви връхни ноти се разкриват от сочен мандарин, наситен с въздушни нюанси на магнолия. Кокосовата есенция, която представлява уникален екстракт от бялата пулпа на легендарните ядки, подчертава кремавата свежест на аромата, а копринената хорда на бадемовото мляко напомня на традиционните сицилиански сладкиши. А накрая абсолютната ванилия и нотките на сандалово дърво подчертават изящната сензуалност на цветето plumeria и образуват луксозната пътека на аромата. Изобщо, може би това е най-доброто превъплъщение на цяла цъфтяща лятна градина, затворена в мъничка бутлика.

Candy Sugar Pop от Prada

Prada Candy Sugar Pop - нов женски аромат в колекцията на Candy, която се придържа към модната линия на марката. Нежните акорди на кадифения прасковен мед и богатата ванилия са преплетени с листа от бергамот и махагоново цвете. Съставът се допълва от нотки на сочна ябълка и зелен цитрус. Трицветната чанта Prada, изработена от мароканска кожа, е вдъхновение за създаването на ароматното шишенце в пастелни цветове.

Nomade от Chloé

Модерната жена е винаги свободна жена, винаги естествена и винаги елегантна. Нейният силен и кипящ от свобода характер на парфюма я прави различна от другите. Тя насочва погледа си винаги към неизследвани хоризонти и вътрешна ѝ енергия я води винаги към нови странствания. А Nomade от Chloé е нейното ухание! Ухание на желанието за себеизразяване и на необходимостта от постоянно движение. Nomade може да се преведе от френски като "скитник" или "номад". Нежност и сила - това са аспекти на този оживен флорален Chypre състав, който силно напомня на несломимия нрав на вятъра. Дълбоката нотка на дъбовия мъх е обвит в луксозната сладост на слива Mirabel. Необичайна комбинация от чувственост се подчертава чудесно нотка на ароматна фрезия. Парфюмеристът Куентин Биш майсторски комбинира тези естествени съставки, създавайки вълнуващ микс, който отразява усещането за опиянение от постоянното движение напред.

Obsessed от Calvin Klein

Сърцето на натрапчивия аромат е носталгия за отминалата любов, за докосванията, които кожата помни. Неговата многослойност променя тотално представите за женски аромати - присъствието на типично мъжка нотка като папрата и ярката нотка на бяла лавандула, в съчетание с по-традиционното ухание на мускус създават едно уникално усещане за топлина. Именно тази комбинация на импулсивността кара женското съзнание да се върне назад към едни от най-силните усещания, които е изпитвало по време на старата любов, която никога не се забравя. 

Любопитно е, че при представянето на Obsessed бяха представени архивни снимки на любимката на поколения Кейт Мос с нейния приятел и любим човек - Марио Соренти, което допринесе още повече за силното усещане за среща на минало и настояще в уханието.

Eternity Air от Calvin Klein

Линията Eternity аромати от Calvin Klein олицетворява триумфа на любовта, чувствеността, интимността, силата и красотата на природата. Ароматът на новия Eternity Air съчетава лятна свежест и женската смелост и така въплъщава основната идея на модната къща - енергията и вдъхновението като водещи сили в живота. Съвременната интерпретация на традиционния цветен аромат за жени представлява свежест, дължаща се на комбинация от въздушни нюанси и дълбока чувственост на основната на нотката на кедровото дърво.

Olympea Aqua от Paco Rabanne

Магическата сила на Paco Rabanne Olympéa Aqua се разкрива още във връхните на аромата със солена ванилия, лимон и амбра. Привлекателността на композицията се засилва от нотка на воден жасмин, полутонове от екстракт от мандарина и пикантност от дървесни акорди.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, които са подходящи за подарък за 8 март – част 1

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

“The One” на единствените Dolce & Gabbana

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Нови летни парфюми за жени - част 4 (Viktor&Rolf, Hermès)

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив