Дамски парфюми, подходящи за лятото - част 1

След като лятото вече с гордост зае своето място, дамите отвориха сърцата си в търсене на нещо ново.  Промени? Задължително. Любов? Твърде възможно. Нов парфюм? Определено! Затова днес ви предаставяме мъничка част от най-новите дамски парфюми, които са подходящи за лятото.

Mon Guerlain Florale от Guerlain

Цветната парфюмна вода на Mon Guerlain е едно истинско признание за днешната женственост - онази рафинираната, неуловима, желана женственост, която очарова, притеснява, тревожи. Хората често казват, че е крехка, но всъщност е невероятна сила, защото е източник на живот, защото е автентична. Някои дами определят аромата на парфюма като изпълнен със слънчева светлина, а други - като букет цъфтящи цветя.. Божурът, толкова експлозивен и едновременно усъвършенстван, изглежда, изразява противоречията на женската душа, като припомня сложността на емоциите и чувствата ѝ. Неговият цветен и деликатен аромат прилича на миризмата на роза, но с акценти на роса или момина сълза. А жасминът е изключителната основна съставка на ароматната комбинация.

Aerin Hibiscus Palm от Estee Lauder

Пътешествие до тропически остров и притаяване в сянката на палмите - ароматът на Aerin Hibiscus Palm олицетворява златистите пясъчни плажове, които се сливат ясното небе, пренасяйки приказната атмосфера на най-живописните тропически острови. Очарователният аромат на Hibiscus Palm ще ви позволи да изпитате блясъка на тропическото слънце и да направите незабравимо авантюристично пътешествие до морския бряг. Нотките за лотосов цвят и хибрикус, създадени специално за марката Aerin, се съчетават със сутрешната свежест на палмовите листа. Очарователната аура на хибискуса пък напомня за великолепния аромат на изгубен остров. Комбинацията от горящите нотки на екстракт от джинджифил и луксозния наситен аромат на цветето иланг-иланг представлява невероятно женствена привлекателна хорда. В сърцето на аромата се крият богатите нотки на тиаровото цвете и венчелистчетата Plumeria, допълнени от деликатните кадифени нюанси на индийския жасмин и тубероза. Истинска тропическа наслада! А слънчевите акорди на ванилия, кокосово мляко, хелиотроп и съблазнителен мускусен звук въплъщават елегантността и стила на Aerin.

Aura от Mugler

Aura Mugler e eдин от новите шедьоври на парфюмната къща Mugler. Аромат, в който се комбинират животинската чувственост и силата на природата. Aura Mugler е затворена в скъпоценна бутилка под формата на сърце - символ на живота, център на емоциите. Ароматният букет се разтваря от нотки на тигрова лияна, които плавно се сливат в съцето с листа от ревен и портокалов цвят. А на финалът излиза кралицата - бурбонска ванилия.

Les Exceptions Wonder Bouquet от Mugler

Атоматната комбинация на Wonder Bouquet възпява белите цветя - момина сълза, арабски жасмин и т.нар. "оранжево цвете", което всъщност е бяло. Съставът на парфюма се допълва и от меки зърнени нотки. Тази уникална комбинация се свъзрва с вкуса и аромата на горещия прясно изпечен хляб, на който никой не може да се насити.

Good Girl Legere от Carolina Herrera

Комбинацията на Good Girl Legere представлява уникална колаборация от нотки на сандалово дърво и цветни нотки на иланг-иланг и жасмин, която едновременно е наситена и рафинирана. Захароподобните нотки на бобова тонка и сметановите нотки Dulce de Leche обвиват и завършват състава. Това прави парфюмът подходящ за силни жени, които са родени със способността да се наслаждават на живота в неговата цялост. Вдъхновен е от съвременната жена, която знае как да се забавлява, знае как да флиртува, но и знае как винаги да остане вярна на себе си. 

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Bvlgari Omnia Crystalline EDP – магическо ухание за истински жени

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюм на седмицата: Calvin Klein Euphoria

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 10 женски аромати на Bvlgari

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив