Дамски парфюми, подходящи за есента - част 2

L'Agent Agent Provocateur

Agent Provocateur L'Agent - друга новост от чувствената марка Agent Provocateur. Ароматът се оказва двусмислен - страстен и провокативен. В състава им се усеща действието на вещества, подобни на феромони, които са в състояние да предизвикат възбуда и желание в срещуположния пол. В ароматната композиция започва със секси мускус, горещото сърце се отваря от иланг-иланг, роза, жасмин Самбав, тубероза абсолю и османтус. Чувствената основа е подчертана от дървесни акорди и черен мускус. Парфюмът Provocateur L'Agent може да се превърне в новото ви тайно оръжие за съблазняване.

Cacharel Amor Amor Forbidden Kiss

Няма как да мине есен, в която да не усетите някой от ароматите на Cacharel. Cacharel Amor Amor Forbidden Kiss е част от най-популярната серия на марката, носеща красивото наименование Amor Amor. От самата компания рекламират парфюма с провокативния въпрос: "Искате ли да почувствате как ухае забранената целувка?". Парфюмът е силен, но и сладък в същото време, което го прави подходящ за истинските гастрономи. Върховите нотки се отварят със свежест от грейпфрут, мандарина и розов пипер. В сърцето се пръска черно кафе, смесено с базови нотки на мускус и черна ванилия. Amor Amor Forbidden Kiss е много пикантен и много ярък парфюм, подходящ за най-провокативните и секси дами.

Sensuous Nude Estée Lauder

През есента на 2011 Sensuous колекция от чувствени аромати на Estee Lauder получи своето смеем да твърдим най-добро продължение - Sensuous Nude. Президентът на компанията "Estée Lauder" Джейн Херцмарк Хъдис казва така: "Досега няма такъв парфюм, който да изразява чувствителността на жената в най-голяма степен. За това ние създадохме Sensuous с идеята да променим това. И сега най-чувствените жени на планетата ще имат своето ухание". Парфюмът с красиво име се отваря със свеж и коварен сицилиански бергамот, сладък мандарин, чувствена роза и пикантен пипер. Сърцето отбелязва чувствата на пика, като най-фин копринен лист, галещ кожата с венчелистчета от жасмин и момина сълза. Кокосова вода, мед и мускус оформят опияняващ коктейл, който гладко се превръща в твърдо сърце от сандалово дърво, кехлибар, хелиотроп и ванилия.

"Yellow Diamond" Versace

През 2004 г. се появи първият "кристален кристал" (Crystal Noir) от Versace. След това дойде женския Bright Crystal, а няколко години след това марката зарадва феновете на аромата с бързо превърналия се в любим аромат на жените по целия свят - "Yellow Diamond". Въпреки че парфюмът се появява през есента, той припомня на пролет със своя чист и прозрачен аромат на цветя и плодове. Той е толкова блестящ и весел като жълт цвят, луксозен и рядък като диамант. В първите нотки се забелязат ароматен лимон, бергамот, нероли и крушов сорбет. Сърдечните акорди са представени от въздушен оранжев цвят, фрезия, мимоза и водна лилия. Основата се състои от кехлибар, мускус и ценно гуаяково дърво.

Tresor L'Absolu Desir Lancome

Tresor L'Absolu Desir е едно от най-новите продължения на 20-годишната история на парфюмите от серията Tresor. На парфюмериста Доминик Ропион е била възложена трудната задача да създаде съвсем нов аромат, но без да променя класическото усещане на Tresor. Ето защо в Trésor L'Absolu Désir се усеща експериментиране с нови съставки, модерни и актуални, но отговаря на класическите канони на оригиналите аромати от серията. Ароматната пирамида е изградена около царствената миризма на стопроцентова роза, обвита с ванилия Бурбон и чистотата на абсолютния жасмин. По този начин се ражда Tresor L'Absolu Desir - модерен и чувствен, но и класически и елегантен.  

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Цветни парфюми за Цветница - част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, които са подходящи за плаж

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 8 на най-обичаните цветни дамски аромати

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив