Дамски парфюми, които са подходящи за офис

Ако имаше парфюмен протокол, то той щеше да диктува, че за офиса трябва да избираме неосезаемо присъстващ и необсебващ аромат, който да бъде едва доловим и децентен. В добавка можем да кажем, че парфюмният етикет за офиса не допуска и ароматите, които отправят послание на директна покана, нито пък онези, които са твърде женствени или твърде романтични. Може би така изложена, ситуацията звучи малко обезсърчаваща, но това в никакъв случай не значи, че трябва да изключим всякакви парфюмни удоволствия, докато сме на работа. Дори напротив, съществуват много аромати, които не само че са подходящи за офиса, но и дори са създадени с идеята за получаването на възможно най-успешния баланс между елегантност, чувственост и лукс и в същото време са успели да останат достатъчно нежни и женствени. Затова ако и вие все още не сте открили своето ухание за офиса, ви предлагаме няколко идеи, които сме сигурни, че ще ви допаднат.

Еlixir Des Merveilles, Hermes – за мениджърката

Elixir Des Merveilles представлява флорално-ориенталски аромат със зряло, луксозно и елегантно ухание. Тази благоуханна изработка е перфектен избор за всяка мениджърка, тъй като предлага една особена елегантност, която не е типична за дамските парфюми – без цветно присъствие, без сладост, без плодове, но въпреки това изключително женствен. Подходящ е за всички реализирани бизнес дами – както при официални срещи, така и за неформални разговори.

Femme, Hugo Boss – за директорката

Женствен, весел и романтичен, Femme e oда за съвременната жена. Интересното при него е, че има стилно и скъпо присъствие без натрапчващи се цветни или плодови нотки. Не случайно е посветен именно на жената с главно „Ж“ – стилната, зряла и елегантна дама, която въпреки че вече знае какво иска от живота и как да го постигне, не е загубила своята чувствителност и нежност.

Absolu, Rochas – за ръководителката

Присъствието на парфюма е класически стилно и изчистено от всякакви излишни шумове и движения. Отличава се с липса на острота, но пък с достатъчно сила, за да привлече погледите към своята притежателка. Фокусът обаче е на безопасно разстояние от ципа на елегантната й пола. В тихата топлина на аромата е скрита не показна, а истинска чувственост.  Всичко това прави Absolu подходящ както са деловото ежедневие, така и за кротка вечер в приятна компания.

Guerlain L`Instant Magic – за председателката

Трите думи, които описват парфюма най-добре, са семпъл, семпъл и пак семпъл. Може би можем да спрем дотук и пак ще ви убедим, че ароматът е достоен за всяка бизнес дама, която не страда от излишен снобизъм, но желае да подчертае своите достойнства. Guerlain L`Instant Magic е изключително комфортен,  елегантен и изчистен парфюм, който обаче е и достатъчно женствен, за да може една жена да подчертае индивидуалността си без да се оцвети излишно цялата.

Palazzo, Fendi – за лидерката

Ако трябва да определим Palazzio, то бихме посочили, че това е парфюм с толкова уникално излъчване, че е трудно не само да бъде сбъркан, но и да бъде изплагиатстван. Ароматът е строг, класически и взискателен. Но именно неговата стилна ненатрапчивост и волево присъствие го правят перфектният избор за бизнес дами с особено значимо амплоа.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

“The One” на единствените Dolce & Gabbana

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Dolce Garden – най-новото изкушение от Dolce&Gabbana

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, които са подходящи за плаж

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив