Дамски парфюми, които са подходящи за „Свети Валентин“

Съвсем малко остана до най-романтичния празник – „Свети Валентин“, който се чества по целия свят на 14 февруари. И тъй като знаем колко важно е за всяка влюбена жена да бъде неустоима на този ден, сме подготвили кратък списък с едни от най-вълнуващите мъжкото сърце парфюми, които ще ви накарат да се почувствате единствена и специална.

Armand Basi In Me  

Aко в парфюмерията има ода на женствеността, то това безспорно е Armand Basi In Me. Неговото нежно, деликатно и дискретно ухание е идеалният избор за празника на любовта, защото едва ли има представител на силния пол, който да успее да остане безразличен към тази благоуханна композиция. Това флорално чудо е дело на една от най-популярните парфюмеристки в момента – Натали Лорсън, и се появява през 2016 г., като бързо се превръща в един от най-предпочитаните избори на дамите за срещи и романтични поводи. Ароматната палитра съдържа нотки на джинджифил, розов пипер, малина, грейпфрут, жасмин, магнолия, роза, портокалов цвят, ирис, сандалово дърво, кашмир и пачули.

YSL Manifesto L`Eclat

По повод 14 февруари YSL предлага на своите почитатели третия парфюм от невероятната колекция Manifesto. Неговата сила, свежа и лъчезарна аура е подходяща както за романтична вечеря, така и за нежна вечер, прекарана с любимия човек. Жените, които вече са се докоснали до аромата, споделят, че най-голямото му предимство е подчертано женственото присъствие, което веднага омайва главата на мъжете и събужда страстта у тях. Ароматната композиция стартира със свежа колаборация от бергамот, нероли, зелен чай и касис, която има силата мигновено да събуди сетивата. Сърцето е запълнено с жасмин, роза, фрезия и портокалов цвят, което прелива в основа от сандалово дърво, ванилия и кашмир.

Narciso Rodriguez Poudree

Narciso Rodriguez Poudree е един от ароматните шедьоври на 2016 г., който веднага спечели почитателки по целия свят. Неговото кадифено мускусно ухание е изразител на нежната, естествена и женствена красота, затова е подходящ избор за празника от жени, които искат по неповторим начин да подчертаят красотата, с която природата ги е дарила. Уханието е скрито в изискана и красива минималистична стъклена бутилка, която буди симпатии веднага, заради което е подходяща и за подарък. Композицията съдържа нотки на българска роза, жасмин, прахообразен мускус, портокалов цвят, бял кедър, тонка, пачули, ветивер и др.

Jean Paul Gaultier Scandal

Парфюмът Jean Paul Gaultier Scandal е подходящ за онези жени, чиято цел на 14 февруари е да съблазняват! Неустоим, скандален и секси, този аромат с лекота привлича мъжкото внимание и, най-важното - умее да го задържи. Scandal е чудесен избор за дамите, които през деня са тихи, изискани и делови, а вечерта е времето, в което могат да покажат своята дива страна.

Christina Aguilera Secret Potion

Christina Aguilera Secret Potion е тайното оръжие на съблазнителките! С този еротичен и мистериозен аромат притежателката му гарантирано ще бъде запомнена. Подходящ е за онези дами, които обожават да бъдат център на вниманието и винаги гледат да са в центъра на прожекторите. Това са уверени в себе си и силни жени, които знаят как да се отличат от масата. И парфюмът може да отговори достойно на това – още от първите минути неговият плодово-ориенталски аромат се забелязва и започва да вълнува. Ароматната композиция съдържа нотки на лимон, жасмин, мускус, мандарина, портокалов цвят, кехлибар, маракуя, лотос, тонка и абанос.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-продаваните дамски парфюми на Bvlgari

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Нови летни парфюми за жени - част 4 (Viktor&Rolf, Hermès)

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Toп 10 на най-популярните дамски парфюми, подходящи за зимата - част 2

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив