Дамски парфюми, които са подходящи за подарък за 8 март - част 2

Продължаваме нашия списък с подходящи аромати за различните типове жени. Това е тайното оръжие, което през този 8 март предоставяме в ръцете на всички мъже, които искат да накарат любимата си дама да се почувства специална.

Jean Paul Gaultier Classique Essence - за изтънчените дами, които не правят компромис със стила си

Jean Paul Gaultier Classique Essence е един от най-сензационните парфюми, които излязоха през 2016 г. Още с пускането си на пазара уханието му се превръща в любимо на най-изтънчените жени. Композицията на ароматите му е изключително впечатлявааща и божествена. Открива се от свежи нотки на алдехиди, мандарина и джинджифил, които преминават в сърце от разкошни флорални ухания. Базата възхищава с елегантна колаборация на нотки на бензион, ванилия, бита сметана и дървесни акорди.

Calvin Klein Downtown - за жени, които обичат винаги да бъдат център на внимание

Calvin Klein Down Тown не е от най-новите аромати, създаден е през 2013 г., но и до днес остава един от най-успешните и популярни ухания на марката. Подходящ е за подарък за по-млади жени, които обичат да бъдат център на вниманието. Ароматната композиция е изключително нежна, деликатна, женстване и изчистена. Връхът представлява смес от нотки на тунизийско нероли, водна слива, зелена круша, бергамот и италиански лимон. А сърцевината ухае на листна гардения, съчетана с теменужка и розов пипер, които преливат в кедър от Тексас, ветивер, кадивен мускус и тамян.

Tom Ford Velvet Orchid - за дамите, които умеят да завладяват само с поглед

Въпреки че Velvet Orchid се появява през 2014 г., уханието му и днес остава предпочитано от голяма част дамите. Усещането му е изключително луксозно и силно, като създава неподражаема атмосфера на блясък и класа. Подходящо е за онези дами, които умеят да завладяват мъжа само с един поглед, дума или жест. Кадифените нюанси на орхидеята го превръщат в един от най-женствените аромати, създавани някога.

Giorgio Armani Acqua Di Gioia - подарете ѝ късче от рая

Ако исате да подарите на любимата си жена късче от рая, то Giorgio Armani Acqua Di Gioia е вашият правилен избор. Ароматът му е вдъхновен от летните преживявания на стровите Антигуа и Пантелерия, където са събрани топлите слънчеви лъчи и свежите морски вълни. Подходящ е за дами, които са открили как да бъдат в хармония както със себе си, така и със света. Съдържа нотки на лимон, водни нюанси, листа от мента, жасмин, розов пипер, божур, кедрово дърво, лабданум и кафява захар.

Burberry Body - за жените, които обичат да провокират

Ако дамата, на която искате да направите подарък, е от онези жени, които могат да бъдат описани само с една дума и тя е "провокация", то този парфюм е точно за вас! Ароматът е не просто провокативен, но едновременно с това носи усещане и за изисканост и лукс, като поставя акцент върху красивите женски форми. Композицията му е плодово шипрова, като се отваря от плодови флорални акценти на праскова, пелин и фрезия и преминава деликатно и нежно в дървесен аспект - конбинация от ирис, сандалово дърво и роса. Основата е мека и с топъл финал от кехлибар, кашмир, мускус и омайна ванилия.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията Si нa Armani

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Нови дамски аромати сезон Лято 2016 година

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 10 женски аромати на Bvlgari

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив