Дамски парфюми, които са подходящи за подарък за 8 март – част 1

Отново идва най-женския месец от годината и осмият му ден, в който празнува по-голямата и по-нежна половинка от човечеството. Ако искате този път да изненадате любимата си жена така, че да я накарате да се почувства специална, то идеалният подарък за вас е парфюмът. За да ви улесним при избора, сме направили списък с едни от най-обичаните по целия свят дамски аромати, които ако изберете, сме сигурни, че няма да сбъркате.

Narciso Rodriguez Poudree – подходящ за съвременните модерни жени, които са уверени в себе си

Narciso Rodriguez Poudree притежава кадифено ухание, което се отличава с едновременно деликатен, но и силен характерен аромат. Целта му е да подчертае зрялата женственост и естествената красота по един уникален начин, заради което е подходящ за подарък за по-зрели жени. Разкощният му аромат би паснал чудесно върху кожата на уверената в себе си модерна жена от 21-ви век, като допълнително ще подчертае нейнтата изисканост и елегантност. Уханието определено печели симпатиите на околните от първо усещане.

Paco Rabanne Lady Million Prive – специално за жените, които знаят какво искат и как да го получат

Paco Rabanne Lady Million Prive е едно от най-новите фантастични предложения на марката, което е подходящо като подарък за всички силни и независими жени, които не само че знаят какво искат, но и винаги умеят да направят така, че да го получат. Уханието е вдъхновено от идеята за блясък, разкош, екстравагантност и злато, което прави чувственостия му ориенталски аромат силно запомнящ се. Веднъж усетили го, всички винаги ще го свързват с притежателката му.

Ароматната композиция съдържа нотки на дървесина, портокалов цят, свежа малина, душна ванилия, хелиотроп, мед, какао и пачули. За красивото шишенце очарова с кехлибарения си нюанс и би паснало идеално на козметичната етажерка на всяка съвременна независима жена.

YSL Mon Paris – идеалният подарък за нежните жени с романтично чувство

YSL Mon Paris всъщност е първият от серията ослепителни аромати от новата ароматна линия на YSL, чието вдъхновение идва от градът на любовта - Париж. Уханието представлява обаятелна и модерна интерпретация на любовното чувство, което го прави подходящ подарък за млади жени, които лесно се поддават на страстта и силните романтични усещания. Връхните нотки откриват великолепен полодв микс от свежа малина, ягода, круша, мандарина, портокал и калабрийски бергамот. Сърцето е изпълнено с уникален цветен букет от бужур, китайски жамсин, жасмин Сабак и татул, а основата е оставена за невероятна комбинация от пачули, мускус, кедър, дъбов мъх и ванилия.

Christian Dior Hypnotic Poison – за любимите на мъжете секси предизвикателни изкусителки

Christian Dior Hypnotic Poison e идеалният подарък за предизвикателните и секси жени, които обичат винаги да демонстрират своите природни предимства. Ароматната комбинация е изключително съблазнителна, като често е определяна за революция в парфюмерийния свят. Уханието кара всяка жена да се почувства красива, обичана, различна и желана.

Съставът на парфюма е запълнен от съблазнителната нотка на жасмин Сабак в комбинация с бобова тонка, портокалов цвят и сладка ванилия. Събразнителността е подчертана допълниъелно от още сладникави нюанси, които са характерни за цялата линия Hypnotic Poison.

Kenzo Jeu d`Amour Félin – за съвременните съблазнителки 

Kenzo Jeu d`Amour Félin е още едно оръжие в ръцете на съвременните съблазнителки! Точно преди една година японският моден бранд лансира този страстен, див и загадъчен аромат, създаден специално за 8 март и онези жени, които обичат да предизвикват. Неслучайно уханието се изобретено с мисъл за жените-ловци, които знаят как да постигнат и непостижимото. Ароматната композиция съдържа вкусни плодови акорди, примесени по майсторски начин с луксозни цветове. 

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Нежните дамски парфюми с аромат на бели цветя в началото на 2022

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Първите дамски парфюми за 2018 г. – част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията Omnia на Bvlgari

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив