Дамските парфюми, които очакваме през пролетта на 2017-та

Новата година тече с пълна сила вече почти три месеца и няма как да не се запитаме какво ще донесат останалите девет на любителите на парфюмите. На представителките на нежната половина от човечеството можем веднага смело да заявим, че през 2017-та ще се появят изключителни парфюми, които ще ги накарат веднага да се влюбят в тях.  

Thierry Mugler Alien Eau Sublime  

Сред най-очакваните женски парфюмите през 2017 г. определено е лимитираната серия на Thierry Mugler - Alien Eau Sublime. Най-новото допълнение освен че ще вдъхне живот на зелените нотки и нотките на летни цветя и цитруси, ще включва още и жасмин, кашмир, кехлибар за дълготрайност.   

Цитрусовите плодове са представени от мандарината, портокала и лимона в началото на композицията, а сърцето е флорално - включва е с цветето Tiare, хелиотроп, череша и жасмин. Основата пък включва кашмирена база, в която място намират белият кехлибар и ветивера, които придават една непозната досега за Alien вдъхновяваща дълбочина.

Nina Ricci Luna Blossom  

Nina Ricci Luna Blossom ще представлява по-лека версия на обичания от много дами Luna. Aроматът е създаден от парфюмериста Fabrice Pellegrin, който ще се опита да покори нежните женски сетива със своите плодово-флорални аромати с подчертана свежест на върха, съблазнително флорално сърце и богата ориенталска основа. Ароматната пирамида започва със цитрусово-плодова свежест в комбинация от круша и бергамот, преминава през букет от жасмин, магнолия и божур и завършва чувствено с кедър и мускус. Бутилката, разбира се, и този път ще бъде добре познатата ни и емблематична ябълка със златна капачка и две листа, която този път е в приказен розово-лилав цвят и нежна виолетова сатенена лента.  

Miu Miu L’Eau Bleue  

Miu Miu L’Eau Bleue на модната къща Miu Miu ще се появи две години след пускането на емблематичния Miu Miu Eau de Parfum през 2015 г. и ще представлява негова по-лека версия. Пиарите на компанията определено си разбират от работата, тъй като още преди пускането му на пазара успяха да предизвикат небивал интерес, с който да привлекат вниманието и да го превърнат в един от най-очакваните аромати през пролетта на 2017 г. Създател на парфюма е парфюмеристът Daniela (Roche) Andrier, която ще се опита да впечатли дамите с флорално-зелено начало (момина сълза и пролетни цветя), деликатно сърце (бели цветя, зелени нотки и парфюмна нотка, интерпретация на аромата на утринната роса) и основа, която очарова обонянието, благодарение на специална молекула, наречена akigalawood - напомня на микс от дървесни нотки, пачули и пипер.  

Sisley Izia  

Имаме чудесна новина за любителките на аромата на роза - новият дамски парфюм на Sisley - Izia, залага именно на това красиво ухание и обещава да се превърне в една от новите вечни класики за съблазнителна женственост и неустоима учвственост. Композицията съдържа още и алдехиди, розов пипер, бял бергамот, ангелика, цветни нотки, кехлибар, мускус и кедър.  

DKNY Be Delicious City Girl Collection  

Модната къща DKNY не си играе на дребно и през 2017-та ще предложи на дамите не един, а цели три нови аромата - Nolita Girl - Brooklyn Girl - Chelsea Girl, които ще бъдат включени в колекцията Be Delicious City Girl.  

Nolita Girl

е ароматът, който ще допадне на непокорните жени, които не си поставят граници и които са всичко друго, но не и доброто момиче. Съдържа нотки на магнолия, малина, теменужка и сандалово дърво, които са скрити в божествена бутилка с непокорен виолетов оттенък, който издава тайната, че в него има нещо много повече от това, което се вижда на повърхността.  

Brooklyn Girl

пък е предназначен специално за съвременните дами с екстравагантен стил, които все още търсят как да подчертаят своята уникалност. Този плодово-цветен аромат ще впечатли с нотки на жасмин, боровинки, фрезия и кехлибар. Флаконът впечатлява със своя виолетово-син цвят във вече познатата ни форма на бутилките на DKNY.  

Chelsea Girl

e парфюмът, който ще допадне на всички жени, които се отличават с изключителна нежност и женственост. Симпатичната розова бутилка крие прекрасна комбинация от нотки на червена роза, ябълка, орхидея и бял мускус за дълготрайност.

 

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Toп 10 на най-популярните дамски парфюми, подходящи за зимата - част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Lancome Idole - 2 рози в едно изящество

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, подходящи за подарък за Свети Валентин

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив