Дамски хитови аромати за лято 2019

Дамски хитови аромати за лято 2019

Лято 2019 чука на вратата ни и освен нов бански и по-къса секси прическа, трябва да прибавим в колекцията си и ново парфюмно шишенце. Ако все още се чудите и не можете да се спрете на конкретен аромат, сме подготвили списък с хитовите дамски аромати за лято 2019, който да ви помогне да направите правилният избор.

Jean Paul Gaultier Scandal By Night – за горещите летни нощи

Scandal by Night e хипнотичен и загадъчен аромат от Jean Paul Gaultier. Аромат на свободата - неочакван, празничен, сексапилен и далеч от клишетата. В новата композиция, парфюмеристите запазват сладката медена жилка от оригинала и я прилагат в една още по-пристрастяваща смес. Нощта през лято 2019 е на път да стане по-дива и интересна, защото Scandal by Night взима идеята за гардения от оригинала и я заменя с най-дръзкото нощно цвете - тубероза. То се смесва с меда, за да смекчи сладостта е се превръща в сияен акорд. А в основата бележки пачули се сливат с топлината на сандаловото дърво и тонка. Scandal by Night е шикозен, сладък и изпълнен с изненади.

 
Jean Paul Gaultier Scandal By Night Парфюм за жени EDP

Nasomatto Narcotic Venus – за топлите слънчеви дни

Narcotic Venus е парфюм, който е подходящ за ежедневието през горещите летни месеци. Парфюмеристът Алесандро Гуалтиери е създал интересно и екстравагантно ухание. В него се разкрива мощна тубероза – символ на женствеността. Тя е авангардна и силна, а умело слята с акорди лилия и жасмин, се превръща в композиция, която постига хармония и има пристрастяващ ефект. Пикантни подправки завършват нейната завладяваща харизма в един вълнуващ, различен и нестандартен аромат - Narcotic Venus – парфюм, който всяка изискана дама, трябва да притежава.

Nasomatto Narcotic Venus Парфюм за жени EDP

Trussardi Sound of Donna - универсалното лятно бижу

Sound of Donna е ново съблазнително ухание, което със сигурност ще остави своя отпечатък в сърцето на всяка дама. Той е деликатен, но притежава изключително присъствие, нежен и в същото време неудържим – всичко това го прави перфектният избор за лятото. Като най-хубавото е, че може да го използвате както през деня, така и за горещи летни партита или изискани вечери край морето. Парфюмеристът, създал това бижу, е Emilie Coppermann. Тя съчетава изненадваща композиция, която принадлежи към ориенталските аромати, но в нея се откриват и флорални акорди, украсени с дървесни акценти. В началото сочни бележки мандарина флиртуват със свежи бадеми и неустоимото ухание на магнолия. В сърцето се зарежда мистериозна чувственост от тубероза, която се подсилва от кралицата на цветята и нежната мекота на хелиотроп. В края на ароматната симфония, базовите ноти създават фин баланс между сандалово дърво, пачули, кестен и вкусна сметана.

Trussardi Sound of Donna Парфюм за жени EDP

Nina Ricci Bella – за най-нежните принцеси

Nina Ricci представя парфюм, който изразява женствеността на съвременните принцеси. Т. Плодово магнетично ухание, с което Nina Ricci обединява личността на дамите в ароматно чувствено трио. В началото омайващ прилив на ревен примамва сетивата, след което се потапя в сочни акорди мандарина. В сърцето царицата на цветята приковава съзнанието с безкрайно очарование, преплитащо се с богати акценти на фрезия. Основата от бял мускус и ванилия се осмелява да обгърне Nina Ricci Bella, да й отдаде сладък топъл аромат и да плени сърцето на своята притежателка.

Nina Ricci Bella Парфюм за жени EDT

Carolina Herrera Good Girl – за летните изкусителки

Carolina Herrera Good Girl е изключително секси, ароматна комбинация с определено ориенталски характер и загадъчна аура. Създаден е от парфюмериста Louise Turner. Посланието на аромата говори само за асебе си, а именно: "Толкова е хубаво, че не може да е лошо". Ароматната комбинация е изключително иновативна и се отваря с акорди тубероза и тонка, което пресъздава двойнствения характер на жената. Цветната вълна от бял жасмин Самбак и тубероза контрастират с мистериозните и дълбоки акорди тонка и какао.

Carolina Herrera Good Girl парфюм за жени EDP
Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Thierry Mugler Angel - любимият аромат на Хилари Клинтън

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-завладяващите дамски парфюми за горещите месеци

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-популярните дамски парфюми на Mercedes Benz

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив