Дами тези парфюми са задължителни за морската ви почивка

дамски парфюми за морето

Прекрасният август месец ни зарадва с много прекрасно време, добро настроение и хъс за изживяване на нови положителни емоции. Ако и вашето лято протича по този начин, то сме почти сигурни, че сте го прекарали в компанията на най-любимите си парфюми. Ако пък все още сте в търсене на ароматните си любимци, то нямате никакви основания за притеснение – днес сме тук, за да ви предоставим няколко благоуханни предложения, на които не бихте могли да устоите.

Дами, пригответе се да завършите лятото, както подобава. В днешния текст откривате именно онези аромати, които ще донесат усещания за мечтание, страст и много положителни емоции. Нека заедно открием кои са те.


Свежест във въздуха долавяме от Elizabeth Arden


Green Tea е може би най-свежото попълнение, което откривате в днешната ни колекция. Енергичността, идваща от бутилката, завладява сетивата и ни оставя с усещане за свежест, хармония и сили за покоряване на нови върхове.

Екстрактите от

  • Мускус, жасмин, карамфил, кимион;
  • Целина, кехлибар, дъбов мъх, ревен;

Пробуждат сетивата на всяка дама и я карат да се усеща ослепителна, чувствена и истински желана. Едва ли има парфюм, който по-умело да кореспондира с лятото и неговите жарки моменти – ароматът се вплита превъзходно с устрема ни към изследване на нови хоризонти и запечатването на нови и романтични моменти.


Жълтият диамант блести в короната на Versace


Yellow Diamond е парфюм, който категорично бихме могли да разглеждаме като бижу. Носи и такова име – безспорно това е диамантът в днешната ни ароматна колекция. Затаете дъх и позволите на неповторимата комбинация от

  • Лимон, бергамот и круша;
  • Портокалов цвят, мимоза и фрезия;
  • Водна лилия, кехлибар и мускус;

да се представи пред вас и да омае душата ви с невероятната си ароматна прегръдка. Парфюмът на Версаче е подходящ за дамите, които категорично вярват в собствените си възможности и пред тях не съществува опцията за неосъществяване на целите. Силата на диаманта определено е онова, което е вдъхновило дизайнерите при създаването на този парфюм. Именно устойчиви, непоклатими и невъобразимо силни виждат те дамите, които ще посегнат към изящната бутилка и ще впръскат от чудната есенция върху кожата си. Определено бихме казали, че това е парфюм за милиони и би бил неизменна част от козметичната ви колекция за това лято.

дамски аромати подходящи за морето


От Cerruti ни очароват с класиката – онази, която устоява на времето


1881 е парфюм, който съществува отвъд концепцията ни за време – това е аромат, който безспорно кара всяка дама да се усеща вечна и изпълнена с магнетична сила. Парфюмът е подчертано флорален в своите върхови нотки със съставки като мимоза, ирис, виолетки, рози, фрезия, жасмин, момина сълза. Това и го прави особено подходящ за любителките на цветята и свежите аромати. Дълбаейки по-надълбоко към сърцето на парфюма, откриваме кориандър, тубероза, палисандрово дърво, муловка, нарцис – и тук продължаваме да следваме флоралната линия, но и се прокрадват чувствени дървесни акорди за още повече плътност и балансираност на аромата. В базата пък ни очарова присъствието на сандалово дърво, амбра, мускус и кедър – едва ли бихме могли да открием друг парфюм, завършващ ароматната си композиция по такъв ударен и извънредно вдъхновяващ начин. Безспорно този дамски парфюм има защо да се е превърнал в класика и легенда в ароматните среди – едно истинско произведение на изкуството.


Прецизността на Кайзера проличава и в ароматните му творения


Едва ли има дама, интересуваща се от мода, която да не е чувала за Карл Лагерфелд. Кралят на модата от немски произход бе вдъхновение за цяла плеяда от модни дизайнери и не един и двама са се учили от неговите талант, грация и устременост към успеха. Тези си качества Карл Лагерфелд умело вплита и в създаването на For Her – ароматът на истинската, изтънчената, вдъхновяващата жена, не спираща се пред нищо и никого. Чудното шишенце на аромата съдържа съставки като

  • Лимон и праскова;
  • Франджипани, магнолия и роза;
  • Кехлибар, дървесни акорди и бял мускус.

Считаме, че благоуханната палитра перфектно се вписва в настроението ни за лятото и ни оставя с усещане за свобода, авантюризъм и покоряване на нови върхове. Дами, подарете си тези изживявания – пътят към тях е осеян с аромата на този парфюм. Нима се съмнявате в таланта и превъзходния дизайнерски дух на Карл Лагерфелд?

Считаме, че всеки един от тези парфюми е невероятна комбинация от първокачествени съставки, спомагащи за прекрасното настроение през лятото. Не пропускайте шанса да добавите което и да е от тези ароматни бижута към колекцията си от парфюми. Така ще притежавате истинско съкровище у дома!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Нови летни парфюми за жени - част 5 (Elie Saab, Kenzo, L'Occitane,...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Dolce Garden – най-новото изкушение от Dolce&Gabbana

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамските парфюми, които ще бъдат хит за 2020

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив