Bvlgari Omnia Crystalline EDP – магическо ухание за истински жени

Пренесете се в света на вълшебните ухания

„Убедителната сила на парфюма е неудържима – тя прониква в нас, както въздухът в дробовете ни, изпълва ни докрай и няма средство, което да я спре.”                                                                Патрик Зюсак

Линията на Bvlgari, наречена Omnia, стартира още през 2003 година с едноименния си парфюм. Едва ли има жена по света, която да не е чувала за тази серия зашеметяващи аромати.

Bvlgari Omnia Crystalline парфюм за жени EDP

Дамски изкушения  от серията на Bvlgari

Bvlgari Omnia Crystalline EDP е най-популярният и най-обичаният парфюм от линията с дамски парфюми от Bvlgari. Алберто Морилас е създателят на този превъзходен аромат, лансиран през 2013 година. Парфюмът е новата много по-интензивна версия на Bvlgari Omnia Crystalline EDT от 2005 година. Новото изкушение е по-луксозно и по-богато като в същото време са запазени оригиналността и привлекателността на уханието. Ароматът е бял и дървесно-цветен – изключително чувствен и женствен. Връхните му нотки са невероятното цвете лотус и пикантно етерично масло на италианска мандарина. Женствената сърцевина на парфюма е съставена от неповторима флорална хармония от редки и елегантни съставки – корен от перуника (ирис) и хелиотроп. Базовите нотки на това ухание са бял мускус, чувствен сиамски бензоин и сандалово дърво. Тази обаятелна ароматна симфония се отличава с впечатляваща дълготрайност. Bvlgari Omnia Crystalline EDP e блестящият скъпоценен камък в Omnia – короната и е невъзможно дамите да останат безразлични към този съвършен аромат. Наистина може да наречем това ухание вълшебно!

Първият парфюм от тази линия, Bvlgari Omnia Crystalline EDT от 2005-та година, е във флакон със сребрист цвят, а ароматът му е лек и ефирен. Връхните нотки в него са специфичният аромат на бамбук и свежи тонове от круша. Сърцевината на това парфюмерийно бижу е сътворена от цветно-зелената комбинация от кайсия, лотус и зелен чай. Базовите нотки са мускус, екстракт от Паоло Санто и дъбов мъх. Създател на това ухание също е Алберто Морилас.

Bvlgari Omnia е парфюмът, който поставя старта на линията от Bvlgari. Негов създател е Алберто Морилас, a ароматът му е орианталски. Лансиран е през 2003 година. Връхни нотки в уханието са шафран, мандаринов портокал, джинджифил, кардамон и пипер. Сърцевината му е съставена от чай „Масала”, лотус, канела, карамфил и бадеми. Базовите нотки са екстракт от Паоло Санто, сандалово дърво, бял шоколад, светли дървесни нотки и бобова тонка. Парфюмът ухае на Коледа, на романтика, на топлина и уют – истинска зимна приказка.

Bvlgari Omnia Amethyste е поредният парфюм от известната линия и е представен през 2006 година. Създателят на лилавото бижу е същият както при предходните аромати. Подходящ е повече за пролетта и като цяло за дните, които не са толкова горещи. Неговите връхни нотки са зелени и ароматен розов грейпфрут. Сърцевината му е изградена от ирис и висококачественото ухание на българска роза. Базовите му нотки са хелиотроп и дървесни нотки. Изключително женствено ухание!

Bvlgari Omnia Green Jade е представен през 2009 година и слага край на няколкогодишната пауза, която линията парфюми прави. Ароматът на това зелено изкушение е насочен към младите дами, които предпочитат по-хармоничните и съблазнителни ухания. Алберто Морилас е парфюмеристът, който се е разписал и върху този парфюм. Връхните нотки са мандаринов портокал и свежи зелени нотки, а сърцевината е съставена от жасмин, цвят на праскова и цветни нотки от божур. Базовите нотки са пистачио, мускус и дървесни нотки.

Bvlgari Omnia Coral е представен през 2012 година, а флаконът му е същият както на всички други от линията, но в коралов цвят. Създател на уханието отново е Морилас. Ароматът е подходящ за използване през горещите летни дни и в края на пролетта. Връхни нотки на парфюма са годжи бери и свеж кардамон. Сърцевината му съдържа водна лилия, нар и хибискус. Базовите нотки на уханието са кедър от Вирджиния и мускус.

Bvlgari Omnia Indian Garnet е уникален ориенталски аромат, който бе представен през 2014 година в Рим. Връхните нотки на това екзотично ухание са портокали и мандарини, а сърдечните – класически османтус. Базовите нотки са съставени от топъл кехлибар.

 

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-популярните дамски подаръчни комплекти

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Нови летни парфюми за жени - част 5 (Elie Saab, Kenzo, L'Occitane,...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Toп 10 на най-продаваните дамски парфюми на Valentino

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив