Bvlgari Le Gemme - шестте скъпоценни камъка при парфюмите

Bvlgari Le Gemme

Ние, екипът на parfium.bg, сме убедени, че за всеки почитател на оригиналните качествени маркови парфюми ароматите са със статут на скъпоценности.

И вероятно не само ние сме на това мнение. Bvlgari ни зашеметяват с колекция парфюми, която прави реверанс към скъпоценните камъни и се отъждествява с ценност, ексклузивност и етикет за величие.

Серията Le Gemme побира в себе си пет невероятни аромата, носещи красиви и тайнствени имена. Всяко едно от шишенцето символизира и се вдъхновява от определен скъпоценен камък, издигайки есенцията вътре до статута на култов продукт.

Днес решихме да ви запознаем по-отблизо с тези впечатляващи парфюми. Вижте ги отблизо и се убедете сами в изяществото и перфектността на тези пет произведения на изкуството.


Lilaia е зеленото съвършенство в тази колекция, вдъхновено от мистиката на камъка перидот, наречен още и на места оливин

Огненият си темперамент този камък носи от мантията на изригналите вулкани, откъдето достига до нас. Парфюмът съчетава у себе си страстта и мистиката. В състава му откриваме мастика, мента и портокал. Лютивината и свежестта на първите две съставки умело се потушават от сладостта на цитруса. Този аромат е толкова енигматичен, че ще се вкорени в съзнанието ви за дълго.


Bvlgari Le Gemme 1


Maravilla е жълтият, целунат от слънцето, артикул от тази колекция

Вдъхновен е от цитрина - камъкът, за който се смята, че действа изключително ползотворно на творческите процеси и способността да се решават проблеми. В Древността се е вярвало, че този аромат носи магични сили и се е носел като средство срещу змийската отрова. Златистият му цвят е подчертан в парфюма чрез съставки като цитруси, праскова, жасмин и пачули. Приветствайте слънцето в душата си, избирайки този аромат.


Noorah е синьото съкровище на Le Gemme

Зад неговата концепция стои тюркоазът - камъкът, стимулиращ ума, концентрацията и извисяването на духа. В парфюма долавяме есенциите на кардамон, ирис, тютюн, дъб, пачули и ванилия. Комбинацията от тези така интересни и причудливи съставки е толкова успешна, че действително са малко парфюмите, които биха успели да се конкурират с изяществото, идващо от гърлото на бутилката. Отворете съзнанието си и поканете душевния мир и красотата чрез този обаятелен парфюм.


Ashlemah - лилавата кралица в тази така уникална колекция

Аметистът е камъкът, вдъхновил създаването на този парфюм. Скъпоценният камък е в красиви лилави окраски. За него се смята, че преборва неспокойството и негативните мисли. Същото би могло да се каже и за прекрасния парфюм от тази серия. В състава му влизат лавандула, виолетки и хелиотроп. Сладостта и притегателността на този парфюм няма да оставят и следа от негативни емоции у вас - ще ви обливат с топлина и чувство за любов всеки път, когато впръснете от аромата.


Bvlgari Le Gemme 2


Amarena - турмалиновата розова принцеса

Според стара египетска легенда, турмалинът е пропътувал разстоянието от сърцето на земята към слънцето и, по пътя, се е обагрил с всички цветове на дъгата. Този парфюм е посветен на розата - чувственият и сладострастен аромат блика от тази есенция. Носейки го, вие ще се чувствате сякаш сте сред розова градина, обградени от прекрасни разцъфнали цветове. Този продукт символизира изпепеляващите любов и страст.

Тази колекция дамски парфюми от Булгари е същинско съвършенство. Всеки един от ароматите е произведение на изкуството, което заслужава внимание. Вие вече избрахте ли своя скъпоценен камък?

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

4 от най-добрите дамски парфюми за 2015 и 2016г.

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-продаваните дамски парфюми на Christian Dior

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какво трябва да знаем при избора на дамски парфюм за подарък

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив