percent

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА

ОНЛАЙН ОТ 2009 ГОДИНА

gift

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

САМО 3.99 ЛВ!

parfum

НАД 100 000 ХАРЕСВАНИЯ

ВЪВ FACEBOOK

Benetton

Сортирай по
×

Сортирай по

Марка

Тип продукт

Цена

лв.
лв.

Промоции

Изтрий всички филтри
 

Ярката страна на живота

 

Benetton Group пуска на пазара повече от 60 аромата, като най-ранният е от 1987г. Ароматите са създадени в успешното сътрудничество с парфюмерите Valerie Garnuch-Mentzel, Christophe Raynaud, Bernard Ellena, Ann Gottlieb, Alain Astori, Beatrice Piquet, Alexandra Kosinski, Richard Herpin, Annick Menardo, Alexandra Carlin, Emilie (Bevierre) Coppermann, Olivier Pescheux и Sonia Constant. Историята на легендарната компания е история на постоянното усъвършенстване и на новите търсения. Някои обвиняват Benetton в цинизъм, заради агресивната реклама, но преди всичко, марката е една ярка страна на живота, която често мени цвета на лакмуса и реагира на твоето настроение.

 

 

 

 

Аромати

 

Benetton Blu man – истинска тържествена песен за яркия и освежаващ син цвят. Парфюмът е предназначен за съвременни, уверени в себе си мъже и напомня за великолепието на свободата и безкрайната свежест на океана, за модерни джинсови дрехи и за синьото на небето. Ароматът се състои от какаови зърна, пачули, кедър, босилек, розмарин, лимон и лавандулово масло.

Benetton Colors de Benetton Men е аромат на мъжките привлекателност, стил и очарование. И този аромат е свързан със синия цвят – ярък като мъжки сексапил  и съчетава  в себе си класиката и модерния образ. Ноти от кедър, ванилия, кокос, смола, пачули, амбра, сандал, роза, жасмин, карамфил, здравец, циклама, кипарис, лимон, бергамот, зелени листа, лавандула и кориандър.

Benetton Colors de Benetton woman  е много дълбок, оригинален парфюм за прекрасни и очарователни жени. Подходящ и за светски вечери, и за обикновени срещи с приятели. Композиция от нероли, маракуя, босилек, ананас, тубероза, жасмин, кайсия, българска роза, пачули, ванилия, кедър и дъбов мъх.

Benetton Cumbia Colors Woman: деликатен цветно-плодов аромат, нежен, сладък, но без да е натрапчив. Една от най-популярните композиции на Benetton. Подходящ както за делови жени, така и за палави кокетки. Ароматът е съставен от циклама, лилия, ванилия и мускус.

 

 

История

 

Официално италианската компания Benetton Group  била създадена през 1965г., въпреки че нейни стоки се продават още от 1956 г., когато Лучано Бенетон започнал да продава пуловери в ярки цветове, изплетени от сестра му Джулиана. С времето продажбите се увеличавали и така през 1965г. успели да купят трикотажна фабрика. Така се появила новата компания, която през цялото си развитие е по-известна със скандалните си рекламни кампании отколкото с пуловерите. Продукцията била с високо качество и на народни цени. През 1968г. семейство Бенетон открива първия си магазин в Белуно, Италия, а 3 години по-късно – в Париж. Лучано Бенетон бил председател на компанията, брат му Джилберто се заел с административната политика, по-малкият брат Карло отговарял за производството, а Джулиана била главен конструктор. През 1995г., ръководството решава да поуспокои агресивността в рекламната политика на Benetton и да намали разходите и времето на компанията в резултат на взривната вълна, която пораждат в обществото рекламните акции. Така Benetton Group се концентрира върху фирмата Sportsystem SpA, която през всичките тези години стояла настрана. Benetton Group се разраствала и към 2000 г. вече имала 6 200 магазина в много страни по света. Основната дейност на компанията са собствените линии дрехи. Ежедневните дрехи се продават под марката United Colors Of Benetton. Съществуват също така фешън ориентирани подразделения Sisley и Playlife. Продукцията на компанията включва мъжки, дамски и детски дрехи, бельо, тоалетни принадлежности, парфюмерия, кухненски и други принадлежности за дома.

 

 

 

 

Категории

Парфюми Козметика Нишови Парфюми Комплекти Тестери

Клиентите за нас

4.8 от 5
от над 5895 отзива
4.7 от 5
от над 728 отзива