Филтрирай по
Категории
Цена
лв. лв.
Филтър

Списък с продукти от Amouage

Покажи:
40
20 40 60
Показани са 1-14 от общо 14 артикул(а)

Луксозната марка Amouage може да се похвали с майсторство в създаването на внимателно смесени нишови парфюми с най-доброто качество на редките съставки, събрани от всяка част на света.

 

Amouage е създадена в Близкия Изток през 1983 по желание на султана на Оман. Името Amouage идва от “amour” - любов и арабската дума, означаваща „вълнá“. Желанието на самата марка е ароматите им, точно като океански вълни, да достигнат до хора в целия свят. Арабските парфюми се отличават с традиционни материали от Средния изток като тамян и смирна, но и агар, мускус, роза и различни подправки.

 

Ароматите на марката съдържат широка разновидност от парфюми, които се срещат в 4 основни колекции: Mainline, Library, Midnight Flower и Secret Garden. В Parfium.bg ще намерите от колекциите както за жени и мъже, така и от унисекс парфюмите на марката. Не пропускайте Amouage Reflection, Amouage Sunshine, Amouage Memoir и други парфюми от неповторимите колекции на марката.

 

Приковаващи вниманието и примамващи околните, различните колекции на Amouage са синоним на начин на живот, търсен само от най-изисканите хора по света. Парфюмите им са за изтънчените, уверени в себе си пътешественици, които не се страхуват да се отличават от тълпата, носейки нещо специално, необичайно и различно.