Juliette Has A Gun е ароматът на съвременната Жулиета

Juliette Has A Gun е ароматът на съвременната Жулиета

Juliette Has A Gun е марка за парфюми, вдъхновена от силата на модерните жени. Брандът е създаден от правнука на Нина Ричи – Романо. Въпреки, че успехът е заложен в неговото ДНК, той държи сам да си проправи път в бранша, без да се възползва от влиятелната си фамилия. "Аз съм самоук", казва Романо. "Никога не съм учил в ISIPCA (парижкото "парфюмерийно училище") или в други подобни школи. Вместо това придобих компетентността си чрез практика. Работих в парфюмерията в продължение на седем години, преди да започна собственото си приключение. В продължение на три години бях във France Fragrance и работих и с други парфюмеристи като Пиер Бурдон, Франсис Кюркджиян, Изабел Майлебьо и Филип Романо - всички те ме научиха на много“, разказва Романо Ричи, който освен създател е и главен парфюмерист на Juliette has a gun.

Juliette Has A Gun предлага нов тип елегантност в нишовата парфюмерия

През декември 2006 г. Романо Ричи пуска на пазара Juliette Has A Gun - марка, посветена на жените, която предлага нов тип елегантност в нишовата парфюмерия. В концепцията му парфюмът е оръжието на съвременната Жулиета от 21 век. Той символизира силата на жените да съблазняват, както и тяхната освободеност спрямо мъжете, която понякога е с привкус на отмъщение и надмощие.

Парфюмите Juliette Has A Gun са тясно свързани със съблазняването

Романо Ричи възприема ароматите като още едно оръжие на жените, с което покоряват околните, както техните тоалети, грима и прическата. Той опитва да открие забавната и закачлива страна на древното изкуство на съблазняването. „Във всички мои парфюми, неизменно ще откриете щипка хумор, въпреки че разработвам ароматните композиции много стриктно и прецизно“, признава Романо.

Miss Charming и Lady Vengeance са дебютните аромати с марката Juliette Has A Gun

Парфюми Miss Charming и Lady Vengeance

Първите парфюми, които Романо Ричи разработва за своя бранд през 2006 година са ефирната вихрушка от мароканска роза, ягода и личи Miss Charming и по-мрачния и загадъчен Lady Vengeance, пулсиращ с роза, ванилия и пачули. Оттогава до днес той продължава да представя ухания, обособени в три колекции – луксозна, класическа и Not a Collection. Вече близо 20 години Juliette Has a Gun печели сърцата на любителите на парфюми по целия свят. През 2011 г  Романо печели и Специалната награда на борда на Френската фондация за парфюми, която се присъжда на личност, проявила особена изобретателност, креативност и отдаденост в парфюмерийната индустрия.

Not a Perfume е едно от най-иновативните ухания в парфюмерийния бизнес

През 2010 година Романо Ричи представя Juliette Has A Gun Not A Perfume - аромат, съставен от един-единствен елемент, наречен Cetalox, познат още като Ambroxan, което е синтетична форма на амбрата. Уханието е женствено, леко мускусно и много дълготрайно. Парфюмът е минималистичен, чист и елегантен, а едно от основните му предимства е, че е изцяло без алергени.

Вкусният Juliette Has A Gun Mmmm е истинско обещание за скрити удоволствия

uliette Has A Gun Mmmm

Унисекс парфюмът Juliette Has A Gun Mmmm е представен на пазара през 2016 година. Романо Ричи споделя, че възклицанието „Мммм…“ го е вдъхновило при създаването на аромата, в който са скрити удоволствия, които надхвърлят думите. Уханието съдържа гурме съставки като ванилия и нероли, които със сладостта, която носят, гарантират завладяващо пиршество за сетивата.

Романо Ричи продължава да разработва парфюми от колекциите на Juliette Has a Gun. Най-новите ухания от марката са представени през 2022-ра. Ароматите са доказали потенциала си да вълнуват и да утвърждават силата и могъществото на жените и способността им да привличат и съблазняват с магнетизма, който притежават. Въпреки, че съвременната Жулиета е силна, независима и самостоятелна, тя продължава да пази специално кътче за романтика в душата си. Дамите на 21 век несъмнено заслужават най-доброто. Изключително разнообразните аромати на Juliette Has a Gun могат да ви помогнат да изградите спомени и да се радвате на своите успехи, както лични, така и професионални!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

4 парфюма от серията Hermes Merveilles

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Новият Narciso Rouge – мистериозен, съблазнителен и секси дамски...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-добрите парфюми за жени между 20-25 години

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив