Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света

Най-добрите мъжки парфюми

Има мъжки парфюми, които никога не излизат от мода. Най-важното за парфюмa, на който ухае един мъж, е да изразява неговите индивидуалност, класа и стил, но и да действа като магнит за дамите. Най-предпочитаните мъжки аромати съумяват да оставят своята следа във времето и няма изгледи скоро те да бъдат детронирани.


Класика сред най-добрите мъжки парфюми


В днешната статия решихме да съставим за вас една колекция, побираща в себе си знаковите благоухания, които са любими на милиони господа по света. Ето кои са вечните класики сред мъжките парфюми:


10. Bvlgari Aqva парфюм за мъже

Bvlgari Aqva е изтънчен и привлекателен парфюм за мъже, въплъщаващ връзката на човека с водната стихия - аромат на свободата и лекотата, наситен с изумрудена свежест и прохлада. Съчетава парфюмна история, разказваща за силния и целенасочен представител на силния пол, който не се страхува от трудности и не се оттегля преди постигане на желаната цел. Aqva за мъже е новият символ на изкушаващата мъжественост. Мъжът, носещ този аромат, винаги ще бъде заобиколен от женско внимание. Bvlgari Aqva EDT - символ на власт и мъжество!

Най-добър за:

  • носене през деня;
  • делови срещи;

Излиза на пазара през 2005 година.


9. Carolina Herrera Bad Boy

Carolina Herrera Bad Boy Парфюм за мъже

Toва е контрастен аромат, който олицетворява динамиката на живота. Носи усещане за ритъм, но и за спокойствие. Този парфюм загатва интрига и провокира към нови усещания. Комбинацията от различни нотки може да бъде определена само като необичайна, но съвършена – бергамот, черен и бял пипер, кедър, градински чай, тонка, амбър, какао.

Bad Boy блести с:

  • пикантност, благодарение на пипера
  • сладост и сила чрез какао и амбър

8. Christian Dior Sauvage​

 

Интерпретацията на Диор разкрива нови аспекти и усещания. Мистериозната, чувствена и силно привлекателна ароматна аура обгръща сетивата с ориенталски и ванилови тонове. Изключително трайна, дълбока и подчертано чувствена композиция, която е запазила стила и класата на бранда Christian Dior. Ароматът е сътворен от невероятния парфюмерист Франсоа Демаши. Подчертава и изразява вашата индивидуалност и елегантно се вписва в деловия стайлинг.

В бутилката долавяме:

  • бергамот
  • амбър
  • съчуански пипер

7. Bottled by Hugo Boss

Hugo Boss Bottled парфюм за мъже

От марката категорично печелят милиони сърца по света, представяйки парфюма Bottled. Няма мъж, който да остане безразличен към този върховен аромат – или ще се влюбите в него, или ще го намразите. Основните му нотки са слива, дъбов мъх, ябълка, здравец, бергамот, карамфил, канела, ванилия, маслиново дърво, кедър.

  • представен на пазара през 1998г.;
  • един от най-продаваните аромати на бранда;

6. Lalique Encre Noir

Lalique Encre Noir е много характерен, интензивен и наситен аромат за мъже с подчертани woody съставки. Уханието се определя като сексапилно, богато и уверено. Освен това ще ви впечатли и с факта, че е изключително трайно и характерно. Това, което се харесва най-много в него, е изтънченият му дървесен характер, който пасва идеално на елегантните и уверени мъже. Lalique Encre Noir пристига в прекрасна черна стъклена бутилка, а капачката символизира съдържанието в бутилката, което ще ви омае.

  • творение на Nathalie Lorson;
  • радва почитателите си от 2006г.;

5. Code by Giorgio Armani

                                  

Изключително мъжествен и секси аромат. Това е стилен, мек, ориенталски парфюм, който е много подходящ за ежедневна употреба. Този съблазнителен аромат привлича като магнит и никога не може да остане незабелязан. Секси комбинацията от различни нотки включва бергамот, портокалово дърво, свеж лимон, дъб и зрънца от тонка. Вълшебен средиземноморски аромат!

  • любим на дръзките мъже;
  • изключително разпознаваем;

4. Paco Rabanne Invictus

Paco Rabanne Invictus парфюм за мъже

От Paco Rabanne създадоха истински фурор, представяйки своя епохален Invictus - символа на необятната морска шир, умело вплетена в бутилка, онагледяваща мъжките сила и величие. "Непобедимият" парфюм съчетава в себе си:

  • благоуханията на грейпфрут, мандарина и морски нотки на върха
  • дафинов лист и жасмин в сърцето
  • дъбов мъх, пачули и амбра в базата за сила и плътност

Парфюмът за кратко съумя да се изкачи по стълбицата към мъжките сърца и зае трайни позиции сред любимите на господата аромати. Дамите, от своя страна, никак не биха сгрешили, ако подберат именно този парфюм за подарък на любимия мъж.


3. Davidoff Zino

Davidoff Zino е класически мъжки аромат, представен на пазара през 1988 година. Безкомпромисно мъжествен и, едновременно с това, свеж и елегантен, той носи името на основателя на марката Зино Давидоф. Davidoff Zino притежава ароматно-дървесна композиция, която превръща парфюма в любим аксесоар на редица поколения. Изданието е разработено от парфюмериста Michel Almairac. Ароматният коктейл е съставен от нотки лавандула, палисандър, градински чай, бергамот, здравец, роза, момина сълза, жасмин, пачули, кедрово дърво, сандалово дърво и ванилия. Davidoff Zino:

  • е за тези от Вас, които държат да притежават поне един страхотен и елегантен класически аромат в колекцията си;
  • е за онези, които търсят новия си любим парфюм.

2. Giorgio Armani Acqua di Gio​

Giorgio Armani Acqua di Gio е мъжки парфюм, превърнал се емблема на дизайнера. От 1996 година до сега, той се радва на изключителната любов на почитателите си, които стават все по-многобройни. Създаден е от изключителния парфюмерист Alberto Morillas. Това е аромат на свободата на духа и тялото, на безкрайната водна шир, вятъра и слънцето. Създава усещане за чистота, свежест, жизненост и енергия. Жените харесват мъжа, който носи Giorgio Armani Acqua di Gio, защото той е:

  • елегантен
  • секси
  • изключително магнетичен.

Еднакво добре ще изрази мъжката индивидуалност и в деловото ежедневие, и във времето, в което се забавлявате.


1.Paco Rabanne 1 Million

Луксозен аромат, затворен в невероятно скъп флакон, облечен в 18-каратово злато. Няма равнодушни към този мъжки парфюм, истински шедьовър в съвременната парфюмерия. За него се смята, че е:

  • новаторски
  • непреходен
  • различен
  • гениален

Олицетворение е на власт, богатство, лукс и дълготрайност. В създаването му са си дали среща трима от най-известните носове: Christophe Raynaud, Olivier Pescheux, Michel Girard. Представен на пазара 2008 г. Топ аромат от тогава до днес.


Още популярни и впечатляващи маркови мъжки парфюми


Така изглежда нашият Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света, но към тях бихме добавили още няколко интригуващи имена като:

Посетете Parfium.bg и открийте вашите мъжки парфюми!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 зимни парфюми за мъже за 2018/2019 г.

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Hugo Boss Red – уханието на младите, енергични и секси мъже

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюм на седмицата: Paco Rabanne 1 Million

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив