percent

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА

ОНЛАЙН ОТ 2009 ГОДИНА

gift

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ДО АДРЕС НАД 50ЛВ

parfum

НАД 100 000 ХАРЕСВАНИЯ

ВЪВ FACEBOOK

Парфюми Juliette Has A Gun

История на марката

 

      Основател на марката парфюми Juliette Has A Gun е Романо Ричи, талантлив внук на Роберто Ричи, създал легендарния аромат L’air du Temps, и правнук на световноизвестната Нина Ричи. Буквално от раждането си Романо Ричи е в света на модата, красотата и изкуството. Прекарва детството си във фабриката на известния си дядо. "Когато бях на десет, дядо ми ми разкри света на ароматите и тайната на парфюмните композиции. Много съм му благодарен за това, че той тренира от ранна възраст носа ми, отвари пред мен визията си за ароматите. Никое от следващите ми хобита не може да изтрие от паметта тези уроци от детството "- припомня Романо Ричи. 

       Горд от наследството на семейството си, той решава да създаде нещо специално, нова вселена, където романтиката и крехкостта са хармонично съчетани със свободата и независимостта. През декември 2006 г. пуска собствена марка - " Juliette Has A Gun" - Жулиета в 21 век и въоръжена. Оръжието е нейният аромат, а пътят, който избира да следва, е този на яркостта, оригиналността, индивидуалността.

 

        Към днешна дата неговата колекция се състои от седем аромата. Самият Романо ги нарича "епизоди", всеки от които е част от живота и съзряването на Жулиета. Нейният романтизъм и проява на илюзии се изразява от Miss Charming. Защитавайки собствената си личност, тя става бунтовник в "Lady Vengeance". По-късно, осъзнавайки каква сила притежава, тя се превръща в Citizen Queen. Мъжествен характер тя получава в аромата на Calamity J. Образът се завършва от Midnight Oud. Следващият аромат - уникален по рода си, лек и непретенциозен, "Not a Perfume", се състои от една синтетична нотка на амброксан (алтернатива на сивата амброзия). Сложната му структура внася в аромата чувствеността, която излъчва кожата. Ароматите на  Juliette Has A Gun напомнят, че любовта може да се срещне навсякъде и така да промени живота ви, че да го усетите по нов начин. Каквото е усещането с новия аромат Romantina.

Категории

Парфюми Козметика Нишови Парфюми Комплекти Тестери

Клиентите за нас

4.8 от 5
от над 4280 отзива
4.7 от 5
от над 617 отзива

Абонирайте се за нашия бюлетин

Научавайте първи за нашите топ оферти

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори