YSL Kouros Silver парфюм за мъже без опаковка EDT

Описание на продукта

YSL Kouros Silver е тоалетна вода за мъже, представена на пазара 2015г. Нова, модерна интерпретация на класическия аромат, предназначен за летния сезон, когато харесваме и търсим прохлада и свежест. YSL Kouros Silver е съвременен прочит на оригиналния YSL Kouros, превърнал се в емблема на бранда, и негова запазена марка от 1981година, до сега. Създаден е от парфюмеристите Michel Girard, Olivier Pescheux. Стилно мъжествено докосване, съчетано с леко сладко намигване, и премерена доза свежест.

 

Ароматна комбинация

Ароматната комбинация се отваря със свежи плодови акорди ябълка, които се вплитат и развиват в сърцето на нотки градински чай. Чувствени дървесни акорди, съчетани с кехлибар оформят базата.

 

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт YSL Kouros Silver парфюм за мъже без опаковка EDT  
Категория Мъжки без опаковка
Описание За мъжеEau de Toilette
ID 60299
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори