Roberto Cavalli Uomo Душ гел за мъже

- +
Безплатна доставка при поръчка над 50 лева.
Експресна доставка за София (до 90 минути).
Безплатна застраховка на пратката
В случай, че пратката е изгубена или увредена по време на транспрот, ще Ви изпратим нова.

Купи само с един клик

С изпращането, фирма ВАЯ 911 ЕООД ще обработи Вашите данни с цел изпълняване на Вашата молба въз основа на легитимен интерес. Съгласно нашата Политика за поверителност, може да направите възражение срещу обработването на личните Ви данни.
Очаквайте обаждане от наш оператор за да потвърдим детайлите по Вашата поръчка. С изпращането на поръчката си, Вие се съгласявате с нашите Общи условия и потвърждавате обработването на Вашите лични данни.
Напишете Ревю

Описание на продукта

Roberto Cavalli Uomo душ гел, представя мъжественото ухание по един по-ефирен и завладяващ начин. С него вземането на душ ще се превърне в истинско ароматно удоволствие. Кожата ще бъде почистена и освежена, чувствайки невероятен комфорт. Душ гелът е дерматологично тестван и може да бъде използван ежедневно. Горещо Ви препоръчваме съвместната му употреба и с останалите продукти от линията. По този начин ще се насладите максимално на аромата и ще го продължите.

 

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Roberto Cavalli Uomo Душ гел за мъже  
Категория Душ гел за мъже
Описание За мъже
ID 62256
EAN 3614221194430
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори