Prada Luna Rossa Sport парфюм за мъже без опаковка EDT

Описание на продукта

Prada Luna Rossa Sport е аромат за мъже представен на пазара 2015 година. Прекрасно балансирано ароматно съчетание между атрактивно модерно излъчване и спортен стил. Интелигентен ароматен прочит и усещане за уникалност. Prada Luna Rossa Sport EDT успешно обрисува галантния, смел и харизматичен представител на силния пол. Парфюма е посветен на плаването на прекрасния спорт регата, в който компетентността, техническото оборудване на човек и силите на природата са смесени, в резултат на което е налице хармония между човека и природата. Създаден е от парфюмериста Daniela Andrier.

 

Ароматна комбинация

Парфюма се отваря с наситени нотки на джинджифил, смесен с  плодове от хвойна. Сърцето на аромата е обогатено с силно уханна лавандула, а основата се затопля с ванилия и  бобова тонка.

 

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Prada Luna Rossa Sport парфюм за мъже без опаковка EDT  
Категория Мъжки без опаковка
Описание Eau de ToiletteЗа мъже
ID 59834
EAN 8435137750825
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори