percent

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА

ОНЛАЙН ОТ 2009 ГОДИНА

gift

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

САМО 3.99 ЛВ!

parfum

НАД 100 000 ХАРЕСВАНИЯ

ВЪВ FACEBOOK

Pierre Balmain

Сортирай по
×

Сортирай по

Марка

Цена

лв.
лв.

Промоции

  Изтрий всички филтри

  История на марката

   

           През 1945 г., в края на Втората световна война, Pierre Balmain основава модна къща Balmain. Развитието на модата в следвоенен период, както и в други сфери на живота, намалява. Тогава известното парижко трио - Christian Dior, Кристобал Баленсиага и Pierre Balmain, се впуска в смела стъпка да възроди желанието на жените да изглеждат перфектно. Идеята на тримата големи дизайнери била изключително успешна. 

   

            В началото на 50-те години на миналия век Pierre Balmain бил широко считан за "крал на френската мода". От 1982 г., след смъртта му, компанията се управлява от Ерик Мортенсън и дизайнерите Жил Дюфур, Андрю GN и Лоран Мерсие. От 1993 до 2002 г., марката Balmain управлява Оскар де ла Рента, но той така и не успява да съвмести двете компании и голяма част от редовните кленти на Balmain е изгубена.

   

            Кристоф Декарнан, новият управител на модната къща, възнамерява да върне пропилената популярност и да вземе предвид настоящите тенденции, за да изведе марката на ново ниво на развитие. За да създадат парфюмната марка Balmain, са поканени известни парфюмеристи и талантливи дизайнери, създали уникални шедьоври. Днес марката произвежда мъжки и дамски композиции, отличаващи се с оригиналност и с това, че нямат сезонност, могат да се използват по всяко време на годината.

  Категории

  Парфюми Козметика Нишови Парфюми Комплекти Тестери

  Клиентите за нас

  4.8 от 5
  от над 5895 отзива
  4.7 от 5
  от над 728 отзива