Филтрирай по
Категории
Цена
лв. лв.
Филтър

Списък с продукти от Olaplex

Покажи:
40
20 40 60
Показани са 1-6 от общо 6 артикул(а)

Olaplex е компания за висококачествена грижа за косата, чиято история започва прозаично – в калифорнийски гараж. Брандът изживява бурно развитие след 2014 година, за да се наложи като един от най-значимите в международен аспект.

Днес Olaplex има верни почитатели по целия свят и се налага като една безспорна глобална сензация. Притежател е на повече от 100 патента за иновации в сферата „грижа за косата“.

Продуктите на Olaplex възстановяват нарушените връзки на косъма на молякулярно ниво

В резултат на щадящото, но категорично въздействие на Olaplex, косата става видимо по-здрава, еластична и млада.

Положителен факт е, че продуктите на Olaplex въздействат не само върху увредена коса, а прилагат и превантивна грижа, преди състоянието да се е влошило. Те противодействат на вредното влияние на топлинни или химически фактори, предпазват и от замърсяването в околната среда, както и от променливите и екстремните климатични условия.

Продуктите на Olaplex са подходящи за всеки тип коса. За удобство на потребителите те са номерирани, за да сме улеснени при спазване на последователността на стъпките грижа за косата.

Грижата за вашата коса с Olaplex започва във фризьорския салон

Два от продуктите на Olaplex са подходящи за приложение само във фризьорски салони, тъй като е нужен професионален подход при дозирането и нанасянето им.

 Това са терапиите Olaplex 1 и Olaplex 2. Целта им е да регенерират нарушените връзки в структурата на косъма. Поради тази причина продуктите Olaplex 1 и Olaplex 2 се прилагат само във фризьорски салони, тъй като само опитният професионалист може да открие и най-незабележимите нарушения на структурно ниво във вашата коса.

Добре е двете терапии да се приложат една след друга, тъй като натрупването гарантира по-пълноценна грижа. В резултат след прилагането на Olaplex 1 и Olaplex 2 косата става видимо по-здрава, силна и лъскава.

Как да намерите фризьорски салон, в който използват продуктите на Olaplex, може да разберете с помощта на навигацията, разработена от Оlaplex Bulgaria

Насладете се и у дома на качествена грижа за вашата коса с продуктите на Olaplex

Пълноценното възстановяване и поддържане на здрав и жизнен вид на вашата коса е изцяло във ваши ръце. Може да се грижите качествено за вашата коса и в домашни условия, доверявайки се на Olaplex.

Както вече споменахме първите два продукта от колекцията на Olaplex са подходящи само за фризьорски салони, но не е задължително да сте преминали тази терапия, за да продължите възстановяването на косата си у дома.

Грижата за косата в домашни условия е добре да започне с комбинирано приложение на продуктите Olaplex 3 и Olaplex 0. Важно е да знаете, че Olaplex 3 може да използвате и самостоятелно, докато Olaplex 0 действа добре единствено в комбинация, тъй като е интензивен концентрат, който обаче е под формата на водниста течност, която би изсъхнала много бързо върху вашата коса, ако не е нанесена заедно с Olaplex 3, който да поддържа влагата на косата и да гарантира оптималното въздействие.

Продуктите съдържат активна съставка, която укрепва косъма на структурно ниво и заздравява компрометирани участъци, колкото и малки да са те. Нанасят се върху влажна коса и е добре да се оставят да действат най-малко 10 минути, може да ги оставите и повече, но когато косата започне да изсъхва те вече няма да действат ефективно, предупреждават експертите на Olaplex. Olaplex 3 и Olaplex 0 се отмиват от косата с шампоан, след което трябва да се нанесе и балсам, и да продължи стилизирането.

Колко често да прилагате тази терапия у дома зависи от вас и от нуждите на вашата коса, но имайте предвид, че колкото по-често ги използвате, толкова по-забележителна ще е визията на прическата ви.

Качествената грижа за косата в домашни условия продължава с възстановяващия шампоан Olaplex 4 и балсама Olaplex 5. Двата продукта придават блясък и здравина на косъма и са подходящи за всеки тип коса. Премахват цъфтежа на косата и я правят жизнена и лесна за оформяне.

Задължителни за лесното и качествено стилизиране на вашата коса са продуктите Olaplex 6 и Olaplex 7 – първият е изглаждащ крем без отмиване, а вторият е леко масло, което гарантира надеждна термозащита при оформяне със сешоар или преса. Те може да бъдат използвани и ежедневно, ако сте свикнали да миете косата си всеки ден и сте забелязали, че това е оптимално за нея. Когато не ги прилагате ежедневно, добре е да знаете, че Olaplex 6 и Olaplex 7 действат пълноценно в рамките на 72 часа.

Добрият хидробаланс е проблем, с който често се сблъскваме, независимо от типа коса. Хидратиращата и подхранваща маска Olaplex 8 помага за овлажняването на косъма и възвръщането му в естествени граници. Може да я използвате толкова често, колкото косата ви има нужда. След нанасяне, трябва да я оставите да подейства за около 10 минути. Olaplex 8 е идеалното решение за фина и суха коса, която има нужда от допълнително хидратиране. След прилагане на маската косата става здрава, плътна и обемна.

Финализирайте грижата за вашата коса с нанасянето на Olaplex 9. Антиоксидантният серум изпълнява ролята на щит срещу вредни външни влияния и предпазва от замърсяване. Olaplex 9 съхранява избраната от вас прическа в най-добрия й вид до 48 часа.

По какъв начин се грижи Olaplex за косата?

Olaplex въздейства на косъма на структурно ниво, като възстановява нарушените връзки и предпазва от нови увреждания. След комбинирана употреба на продуктите на Olaplex косата става видимо по-здрава и жизнена.

Помага ли Olaplex при боядисана коса?

Olaplex възстановява косата след различен тип увреждания, причинени, както от топлинни фактори – маши, сешоари, преси, така и от химически фактори – бои, къдрене, релаксанти и т.н. Ако боядисвате косата си често, погрижете се за здравия ѝ и хидратиран вид с продуктите на Olaplex.

По-лесно ли се оформя косата след употреба на Olaplex?

Продуктите на Olaplex заздравяват структурата на косъма и подобряват хидратацията. В резултат косата става здрава, плътна и жизнена, което я прави и по-лесна за оформяне. Специално към стилизирането на косата са насочени изглаждащият крем без отмиване Olaplex 6 и лекото олио Olaplex 7. Те запазват оформената прическа до 72 часа, но са подходящи и за ежедневна употреба. За съхраняване на приложения към косата стайлинг помага и Olaplex 9. Продуктът играе ролята на последен щит срещу вредните външни влияния.

Може ли да се поръчат продукти на Olaplex онлайн на достъпна цена?

Продукти на Olaplex, подходящи за грижа за косата в домашни условия, може да поръчате с един клик от вашия компютър или мобилен телефон, благодарение на онлайн магазина parfium.bg. Платформата се отличава с експресна доставка в рамките на 48 часа. Следете за атрактивна Olaplex цена в специалните оферти на parfium.bg, които се обновяват периодично.