Nina Ricci Ricci Ricci парфюм за жени EDP

Описание на продукта

 

Nina Ricci Ricci Ricci EDP е парфюм за жени - свеж, чувствен, цветен аромат построен около очарованието и красотата на цветето роза. Парфюм от висока класа, женствен и пълен с контрасти. Предназначен за оптимистични и самоуверени жени. Тя е уверена и красива, изобратателна, интересна и общителна, живота й - поток от радостни събития и положителни впечатления.  Ricci Ricci EDP е аромат, чието призвание е деликатно да подчертае женствеността и романтичността на своята притежателка. Авторите на композицията са Aurelien Guichard и Jacques Huclier. Представен на пазара 2009 година.

 

Ароматна композиция

 

Свежо и цветно ухание, отразяващо съвремената жена, уверена в себе си, жизнерадостна  и забавна.  Нежни върхови нотки на бергамот и ревен придава свежест на аромата.  А сърцето носи флорални нюанси  - столистна роза , Tuberose  и едно необикновено цвете Belle de nuit, което ухае само през ноща. Елементите на чувствената основа са пачули и сандалово дърво.

 

Повече за Поръчката на самия Парфюм

Дамски парфюм Nina Ricci Ricci Ricci EDP 30/50/80 ml аромат за жени се предлага в оригинална опаковка на  реална цена. Усетете удоволствието да пазарувате с любимите аромати от нас! Ние ще поговорим с Вас, за да бъдете  по-желани, благодарение на своя избор от Дамски парфюми.

 

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Nina Ricci Ricci Ricci парфюм за жени EDP  
Категория Дамски парфюми
Описание За жениEau de Parfum
ID 60628
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори