Nina Ricci Ricci Ricci парфюм за жени EDP

Описание на продукта

 

Nina Ricci Ricci Ricci EDP е парфюм за жени - свеж, чувствен, цветен аромат построен около очарованието и красотата на цветето роза. Парфюм от висока класа, женствен и пълен с контрасти. Предназначен за оптимистични и самоуверени жени. Тя е уверена и красива, изобратателна, интересна и общителна, живота й - поток от радостни събития и положителни впечатления.  Ricci Ricci EDP е аромат, чието призвание е деликатно да подчертае женствеността и романтичността на своята притежателка. Авторите на композицията са Aurelien Guichard и Jacques Huclier. Представен на пазара 2009 година.

 

Ароматна композиция

 

Свежо и цветно ухание, отразяващо съвремената жена, уверена в себе си, жизнерадостна  и забавна.  Нежни върхови нотки на бергамот и ревен придава свежест на аромата.  А сърцето носи флорални нюанси  - столистна роза , Tuberose  и едно необикновено цвете Belle de nuit, което ухае само през ноща. Елементите на чувствената основа са пачули и сандалово дърво.

 

Повече за Поръчката на самия Парфюм

Дамски парфюм Nina Ricci Ricci Ricci EDP 30/50/80 ml аромат за жени се предлага в оригинална опаковка на  реална цена. Усетете удоволствието да пазарувате с любимите аромати от нас! Ние ще поговорим с Вас, за да бъдете  по-желани, благодарение на своя избор от Дамски парфюми.

 

Оценка на продукта

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук.Затвори