Nina Ricci Nina Fantasy парфюм за жени EDT

Описание на продукта

Nina Ricci Nina Fantasy е нова лимитирана серия на оригиналния аромат, пусната за директна продажба на пазара през 2012 година. Създаден е от изключителните парфюмеристи Olivier Cresp, Jacques Cavallier. Създателите на аромата, са били вдъхновени от приказната и игрива пролетна атмосфера, закачливото и оптимистично настроение, и мечтите с които ни зарежда. Предназначен е за жената мечтателка и романтичка, която вярва и преследва мечтите си.

 

Ароматна комбинация

Плодово-цветната ароматна комбинация се отваря с пикантни акорди бергамот, мандарна и круша. Деликатен аромат на черешов цвят, съпроводен от романтични нюанси роза и хелитроп, определят сърдечния ритъм. Мате и кафява захар, влизат в състава на основните акорди.

 

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Nina Ricci Nina Fantasy парфюм за жени EDT  
Категория Дамски парфюми
Описание За жениEau de Toilette
ID 56226
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори