percent

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА

ОНЛАЙН ОТ 2009 ГОДИНА

gift

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

САМО 3.99 ЛВ!

parfum

НАД 100 000 ХАРЕСВАНИЯ

ВЪВ FACEBOOK

Nasomatto

Сортирай по
×

Сортирай по

Марка

Тип продукт

Цена

лв.
лв.

Промоции

Изтрий всички филтри

Nasomatto – кралете на нишовите аромати

Ако искате да се докоснете до неповторими и наистина уникални аромати, то тогава сте попаднали на точното място. Nasomatto може и да са сравнително млад бранд, но вече категорично са затвърдили позициите си на световния парфюмериен пазар с изключително екстравагантните си нишови парфюми. Впуснете се в света на нестандартната парфюмерия, която отвежда ароматите до съвсем други измерения.

 

Nasomatto парфюми

 

Открийте най-доброто от Nasomatto

Нишовите парфюми са известни с необичайния си подбор на съставки и изключителната прецизност, която се влага при изработването на аромата. Противопоставяйки се на продуктите от масовия пазар, нишовата парфюмерия, чиито представители са и от Nasomatto, издигат в култ създаването на благоуханията.

 

Black Afgano е унисекс аромата на бранда, който завладява съзнанието ни с неповторимото си обаяние. Вплитащ мъжкото и женското начало и създавайки едно перфектно творение, този нишов парфюм задълго ще преследва ума и сърцето ви. Безспорно ще усетите животинската страст, която се излъчва от всяко впръскване.

 

Pardon пък е мъжкият аромат, който навява усещане за опушеност, пикантност, сладост и е толкова стимулиращ всички сетива, че не бихте могли да го извадите от ума си за дълго. Усетете аромата му върху кожата си и ще проникнете в един съвсем нов и непознат парфюмериен свят.

 

Геният зад бранда Nasomatto

Гениялният и всепрочут майстор-парфюмерист Алесандро Гуалтиери стои зад епохалните аромати на марката. Експерт в създаването на нишови парфюми, той е начело на продуктите на бранда от самото му създаване.

За дейността си изтъкнатият парфюмерист казва: „Започвам да сътворявам нещо, но, в един момент, то започва само да взима решения за себе си. Това е процесът, който ме интересува и наставлява. Харесва ми усещането да губя контрол и да не съм аз този, който взима решенията. Моето въвличане опира до там да създам нещо живо, което, в последствие, ще може да говори само за себе си. Искам парфюмите ми да имат своя интелигентност, а не да бъдат просто подчинени на моя смисъл и тълкуване.“

Категории

Парфюми Козметика Нишови Парфюми Комплекти Тестери

Клиентите за нас

4.8 от 5
от над 5895 отзива
4.7 от 5
от над 728 отзива