Mont Blanc Legend Spirit подаръчен комплект за мъже

- +
Безплатна доставка при поръчка над 50 лева.
Експресна доставка за София (до 90 минути).
Безплатна застраховка на пратката
В случай, че пратката е изгубена или увредена по време на транспрот, ще Ви изпратим нова.

Купи само с един клик

С изпращането, фирма ВАЯ 911 ЕООД ще обработи Вашите данни с цел изпълняване на Вашата молба въз основа на легитимен интерес. Съгласно нашата Политика за поверителност, може да направите възражение срещу обработването на личните Ви данни.
Очаквайте обаждане от наш оператор за да потвърдим детайлите по Вашата поръчка. С изпращането на поръчката си, Вие се съгласявате с нашите Общи условия и потвърждавате обработването на Вашите лични данни.
 5.0/5 (прочети 1 ревю)
Напишете Ревю
Подобни Продукти

Описание на продукта

Mont Blanc  Legend Spirit - аромат на свобода, копнеж за постигане на нови цели и изкачване на нови върхове. Този изключителен мъжествен парфюм се появява на пазара и под формата на комплект. Красивият сет носи изчистен и класен дизайн. В него е скрит прекрасният парфюм, както и допълнителни продукти за тяло, носещи същото ухание. Комплектът е много подходящ за подарък, особено ако желаете да впечатлите един изискан и свободолюбив мъж.

 


Видеоклип на Продукта
Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Анелия на 11.06.2017г.
Взех го на мъжа ми за рождения ден. Парфюмът е страхотен, а качеството на продуктите за тяло е високо. Останахме много доволни.
Име на продукт Mont Blanc Legend Spirit подаръчен комплект за мъже  
Категория Комплекти
Описание
ID 61854
EAN 3386460097796
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори