percent

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА

ОНЛАЙН ОТ 2009 ГОДИНА

gift

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

САМО 3.99 ЛВ!

parfum

НАД 100 000 ХАРЕСВАНИЯ

ВЪВ FACEBOOK

Memo

Сортирай по
×

Сортирай по

Марка

Тип продукт

Цена

лв.
лв.

Промоции

Изтрий всички филтри

MEMO – описание

Френската марка за нишови ухания MEMO е създадена през 2007 година от съпрузите Джон и Клара Молой. Общото между тях е страстта им към пътуванията и приключенията, която те влагат и в парфюмите от бранда. Характерна за MEMO е колаборацията с художници, аниматори и фотографи, които представят по интересен начин ароматите на парижката марка и историите, вдъхновили създателите им. 

Парфюмите на MEMO се изработват от висококачествени съставки 

Отдадените пътешественици Джон и Клара Молой не пестят сили, енергия и средства, за да открият ароматните съставки, които по най-добрия начин разкриват характера и атмосферата на различни точки по света, които са ги впечатлили. Парфюмеристите, които изграждат уханни композиции за МЕМО имат пълната свобода да дадат полет на фантазията си и да работят с най-висококачествените суровини от няколко континента. Майсторите в ароматния бранш, които творят за френския бранд са Алиенор Масене, Жулиет Карагузоглу, Филип Папарела-Пари, Гаел Монтеро, Софи Лабе и Карин Виншон Шпенер.

Уханията на MEMO са обособени в три ароматни колекции

За първите 15 години от съществуването на парфюмерийната компания, на пазара са представени около 60 нишови ухания. Те са разпределени в 3 ароматни колекции. 

Кожената нотка, толкова любима на пътешествениците е водеща в уханната линия Cuirs Nomades на МЕМО. Тя е съчетала ароматни акценти от цял свят с характерното ухание на кожа, велур и добрата кожена чанта, която е верен спътник при покоряването на всяка нова дестинация. Парфюмите от колекцията МЕМО Cuirs Nomades са подходящи за всички авантюристи и откриватели, които обичат предизвикателствата. Това са любопитни хора, с будни умове, винаги готови да тръгнат на път, независимо от посоката. 

Пищни цветя от цял свят разцъфват  в ароматната колекция МЕМО Fleurs Bohèmes. Тя дава полет на най-смелите и пъстри мечти на парфюмеристите, разработили флоралните ухания. Пътуването е водещо и в тази колекция, която съдържа цветни аромати, характерни за различни дестинации. Подобно на цветния прашец, който под повея на вятъра полита надалеч, всички любители на флоралните ухания на МЕМО Fleurs Bohèmes се понасят на крилете на мечтите и фантазиите си до най-отдалечените кътчета на планетата, които крият райски и китни цветове. 

Нотки на сочни и ароматни плодове и редки ботанически видове определят уханния характер на линията МЕМО Graines Vagabondes. С парфюмите в колекцията продължават екзотичните пътешествия по света. Уханията от МЕМО Graines Vagabondes са изпълнени със свежест, експлозивна енергия и жизненост, а желанието за живот изпълнен с приключения е завладяващо. 

С парфюмите на MEMO ще запазите незабравим уханен спомен от всяко пътешествие

Вдъхновени от страстта към пътуванията, ароматите на Memo Paris също са своеобразно уханно пътешествие към мечтани дестинации и непознати светове. Всеки от нишовите парфюми на МЕМО разказва вълшебна история за далечни и магнетично привлекателни кътчета на Земята. Всяко ухание на Memo Paris е обяснение в любов – към нас самите, към мечтите, които ни водят, към нестихващия стремеж да опознаем още и още от необятния свят, в който живеем. Парфюмите на МЕМО са като красиви албуми със спомени, в които съхраняваме най-красивите си преживявания и порива към бленувани дестинации. Ароматите на френския бранд съдържат истории – за заминаване и пристигане, за очаквания и надежди, за спонтанност, но и последователност в преследването на мечтите…

Категории

Парфюми Козметика Нишови Парфюми Комплекти Тестери

Клиентите за нас

4.8 от 5
от над 5895 отзива
4.7 от 5
от над 728 отзива