Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/parfium/public_html/new_core_front/controllers/ProductController.php on line 50 Max Mara Kashmina Touch Eau de Parfum 90 мл. за жени - Parfium.bg

Max Mara Kashmina Touch Eau de Parfum 90 мл. за жени

Този продукт вече не е част от офертите на Parfium.bg. Продуктът не може да бъде доставен.
Подобни Продукти
Напишете Ревю

Връхните са комбинация от сицилиански лимон и амарето акорд. В сърцето на ароматасе преплитат зимно дафне и нероли. Основа от кедрово дърво, кашмирово дърво и мускус.

 

Престижния интернет магазин Parfium.BG, ще Ви насочи в избора на аромат. Max Mara Kashmina Touch Eau de Parfum 90 мл. за жени се предлага в оригинална опаковка на конкурентна цена. Усетете удоволствието да да се снабдите с предпочитани парфюми от нас! Ние ще Ви консултираме, за да бъдете по-харесвани, благодарение на своя избор от Дамски парфюми.

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Max Mara Kashmina Touch Eau de Parfum 90 мл. за жени  
Категория Дамски парфюми
Описание За жени
ID 4684
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори