Списък с продукти от Lady Gaga

Все още няма налични продукти

Още продукти ще бъдат показани тук, когато бъдат добавени

Lady Gaga: Също толкова шокиращи ухания

Най-екстравагантната певица в света не остава по-назад от традицията звездите да имат собствени аромати. Но и в тази дейност тя е толкова шокираща, колкото е й нейния сценичен външен вид. Само на Лейди Гага би хрумнало да включи отровни растения в парфюма си, да го произведе в отблъскващ черен цвят и да повтори с него молекулярния състав на кръвта си. Истинска магьосническа отвара със сладък аромат. По думите на певицата, парфюмите ѝ са символ на тъмния ефект и разрушителната сила на славата.

 

Аромати

 

 

Fame -  първия аромат на певицата, излязъл през 2012 г. Принадлежи към източните цветни аромати за жени. Силен и ярък парфюм. За първи път, вместо пирамидална структура, в композицията е използвана push-pull технологията, с помощта на която всички ноти на аромата се използват с еднаква наситеност и не се разкриват постепенно. По аналогията  с традиционните връхни, средни и базови ноти на ароматите, във Fame, нотите се делят на тъмни, чувствени и светли. Отровното цвете Беладона представлява тъмните ноти на Fame. Чувствените са мед, шафран и кайсия, а светлите са изразени от тигровата орхидея. Смесването на трите ноти създава сладък плодов аромат.

 

Eau de Gaga 001 е втория аромат на Lady Gaga. Ароматът е унисекс, а певицата го определя като „много секси“. Вдъхновен е от образа на жените и мъжете – авантюристи. Снимката за рекламната кампания на парфюма е публикувана за първи път в социалната мрежа. Автор на черно-бялата снимка е известния фотограф Стивън Мейзъл. Композицията на новия аромат се разкрива от искрящите  ноти на лайм и скъпоценна кожа, обгърнати от опияняваща бяла теменужка. Скъпоценната течност на парфюма е затворена в лаконичен черен флакон с правоъгълна капачка.


История

 

Лейди Гага (Стефани Джоан Анжелина Джерманота) е прочута американска певица и автор на песни. Има 5 награди Грами, много почетни музикални премии на САЩ, 30 награди от MTV  и  няколко награди Еми. Дебютният ѝ албум излиза през 2008 г. и веднага се превръща в хит. Сингъл от него оглавява класациите в САЩ, Канада и Великобритания. Нетипична, неповторима и супер екстравагантна, Лейди Гага не оставя хората равнодушни към творчеството и външния ѝ вид.

Дори и когато се поддава на общата тенденция звездите да имат свои аромати, тя отново шокира всички с изявлението, че нейният парфюм ще бъде с аромат на кръв и семенна течност. Като уточнява, че парфюмът ще има молекулярната структура на нейната собствена кръв. Ароматът Fame излиза с наситен черен цвят на течността. Наистина, когато се нанася върху кожата, капките от черния парфюм стават бистри и прозрачни. Както сама се изразява певицата:

„Цветът на моите парфюми олицетворява самия шоу-бизнес, който има черна душа, въпреки че хората изглеждат прекрасни на чист въздух.“ Първоначалната идея била парфюмът да се нарича Monster.