Парфюми Karin Herzog

Няма намерени резултати.

История на марката

 

       Д-р Пол Херцог е световноизвестен швейцарски професор и учен, посветил цялата си кариера на изследването на изкуственото дишане и кислородните ползи върху човешкото тяло. Работата му за медицински цели му дава възможност да се усъвършенства. Подобно на други лекари преди него, той живее с амбицията да намери решение за стабилизиране и фиксиране на кислорода в емулсия, след като осъзнава, че подобна формула би имала изключителни лечебни свойства за кожата. Въпреки това трудността е във факта, че това е летлив елемент, който е трудно да се запази в крем или подобно вещество и дотогава никой не успява да го направи.

 

        По инициатива на съпругата му Карин, която е професионален козметик, д-р Пол Херцог продължава да се фокусира върху изследването на свойствата на кислорода. През 1974 г., след няколко години работа и изследване, той най-накрая открива формулата си. Това невероятно откритие бива патентовано незабавно и включва две основни иновации:

     - От една страна, кислородната молекула може да се стабилизира в емулсия.

     - От друга страна - в течна форма, при контакт с кожата, кислородът се превръща в газ. Така упражнява налягане, което му позволява да се инжектира под кожата.

 

       За Пол Херцог предимството на тази формула е ясна: една и съща емулсия може да се използва за всеки тип кожа, доколкото действието на кислорода регулира функциите на епидермиса.Съпругата му Карин анализирала върху собствената си кожа последиците от емулсиите.

 

       През 1975 г. д-р Херцог, убеден от идеята на съпругата си, създава редица козметични продукти въз основа на няколко формули, открити по време на неговото изследване. След това решава да назове колекцията си "Карин Херцог"и марката бързо печели много клиенти в Швейцария.

 

       Карин Херцог е единствената марка за грижа за кожата, изградена върху активен кислород и неговите приложения. Техните формули се съхраняват като тайни, които семейството внимателно защитава и пази.

Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори