Jacadi Toute Petite Baby Boy Подаръчен комплект за деца

- +
Безплатна доставка при поръчка над 50 лева.
Експресна доставка за София (до 90 минути).
Безплатна застраховка на пратката
В случай, че пратката е изгубена или увредена по време на транспрот, ще Ви изпратим нова.

Купи само с един клик

С изпращането, фирма ВАЯ 911 ЕООД ще обработи Вашите данни с цел изпълняване на Вашата молба въз основа на легитимен интерес. Съгласно нашата Политика за поверителност, може да направите възражение срещу обработването на личните Ви данни.
Очаквайте обаждане от наш оператор за да потвърдим детайлите по Вашата поръчка. С изпращането на поръчката си, Вие се съгласявате с нашите Общи условия и потвърждавате обработването на Вашите лични данни.
Напишете Ревю

Описание на продукта

Jacadi Toute Petite Baby Boy е прекрасен подаръчен комплект за най-малките почитатели на хубавите аромати. В красивия подаръчен комплект ще намерите специален детски парфюм без съдържание на алкохол, който притежава ефирно и деликатно ухание. Неговата формула е специално съобразена с характеристиките на детската кожа и не съдържа вредни за нея съставки. Към парфюма Jacadi Toute Petite Baby Boy е добавена и невероятно нежна, мека и пухкава детска играчка. С този комплект гарантирано ще зарадвате вашия малък малчуган!

 

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Jacadi Toute Petite Baby Boy Подаръчен комплект за деца  
Категория Детски комплекти
Описание Eau de Toilette
ID 62596
EAN 3331841325104
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори