percent

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА

ОНЛАЙН ОТ 2009 ГОДИНА

gift

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

САМО 3.99 ЛВ!

parfum

НАД 100 000 ХАРЕСВАНИЯ

ВЪВ FACEBOOK

Haruharu Wonder

Сортирай по

Haruharu Wonder

Haruharu Wonder е марка за натурална корейска козметика, която използва натурални съставки при разработването на продукти за грижа за кожата. В превод от корейски "HaruHaru" означава "всеки ден". Името на марката не е избрано случайно. То подчертава, че нежната и щадяща грижа с корейска козметика трябва да се прилага търпеливо, последователно и ежедневно, а резултатите ще са дълготрайни.

Черен ориз е любимата съставка в козметиката Haruharu Wonder

Черният ориз е определен за една от 20-те най-здравословни храни, според проучване на американски медицински експерти. Той е включен в голяма част от продуктите на Haruharu Wonder. 95% от състава на козметиката на корейския бранд е изграден от натурални съставки, внимателно подбрани от природата и включени в иновативни патентовани рецепти. Ферментирали кори от черен ориз и бамбукови издънки са сред най-ценните от тях. Те подхранват и подсилват еластичността и защитните бариери на кожата срещу вредни външни влияния.

Козметиката Haruharu Wonder задоволява ежедневните нужди на кожата

Характерно за продуктите на корейския бранд е, че те са изцяло натурални и веган. От Haruharu Wonder гарантират видими резултати при редовна употреба на тяхната козметика, която е изцяло безопасна за кожата. От марката подчертават, че тяхната основна мисия е да произвеждат продукти, които да помагат на потребителите да се справят с проблемите и несъвършенствата на своята кожа максимално дълготрайно, без болка и без странични реакции.

Ползите от козметиката на Haruharu Wonder са клинично доказани

Според Haruharu Wonder изборът на тяхната козметика е по-мъдър и по-лесен в сравнение с останалите предложения на пазара. В продуктите на бранда са включени само естествени, растителни съставки с клинично доказани ползи. “Като пропускаме токсичните добавки и химикали и използваме науката за прясно смесените формули, ние твърдо застъпваме тезата, че има по-добри и устойчиви решения за вашата кожа”, подчертават от Haruharu Wonder. “Нашите продукти са изключителен и безопасен избор за вашата сияйна кожа”, категорични са от Haruharu Wonder.

Главната цел на Haruharu Wonder е да се утвърди като глобална марка за безопасна красота

От бранда отбелязват, че те помагат на своите клиенти да живеят здравословно и да се грижат за себе си по най-добрия, щадящ, безопасен и екосъобразен начин. От Haruharu Wonder разработват продукти, които ще са в помощ на хората, както на Изток, така и на Запад, тъй като са съобразени с характерните особености и нужди на кожата, което ги прави високоефективни.

Често задавани въпроси

Подходящи ли са продуктите Haruharu Wonder за дългосрочна употреба?

Козметиката на Haruharu Wonder е изградена от натурални съставки, а ползите им са клинично доказани. В продуктите на корейската марка не се използват агресивни химически компоненти, което ги прави подходящи и безопасни за дългосрочна употреба.

Може ли да се открият продукти Haruharu Wonder за всеки тип кожа?

Козметиката на Haruharu Wonder е насочена към поддържането на здравия и сияен вид на кожата и разрешаването на конкретни кожни проблеми и несъвършенства. Може да се открият продукти, подходящи, както за чувствителна и суха, така и за мазна или комбинирана кожа. Важно е да познавате отлично особеностите и нуждите на вашата кожа, за да откриете най-подходящите продукти за нея.

Козметиката Haruharu Wonder натурална ли е?

Основната цел на създателите на Haruharu Wonder е техните продукти да са безопасни и полезни за потребителите. Поради това в тях се влагат най-полезните природни съставки, които са около 95% в състава на всеки от продуктите на корейския бранд. Сред най-ценните съставки в козметиката на Haruharu Wonder са кори от черен ориз и бамбукови издънки.

Може ли да се поръчат онлайн продукти Haruharu Wonder?

Избраната козметика на Haruharu Wonder може да поръчате бързо, лесно и удобно от сайта на parfium.bg. Запознайте се с подробните и коректни описания на всеки от продуктите, за да прецените кои от тях ще са най-полезни за вашата кожа. Ще ги получите до 48 часа след регистриране на заявката, благодарение на бързото и професионално обслужване, което parfium.bg предлага на своите клиенти.

Категории

Парфюми Козметика Нишови Парфюми Комплекти Тестери

Клиентите за нас

4.8 от 5
от над 5895 отзива
4.7 от 5
от над 728 отзива
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори