Estee Lauder Pure White Linen парфюм за жени без опаковка EDP

Описание на продукта

Estee Lauder Pure White Linen е модерна, съвременна интерпретация на класическия White Linen. Създаден е от парфюмеристите Sophie Labbe, Yves Cassar през 2006г. Дава неповторимо усещане за бяла чистота, ефирност, мекота и финес. Ще изрази и подчертае вашата женственост и сексуалност.

 

Ароматна комбинация

Изключителната и неподражаема ароматна комбинация се отваря с нотки алдехиди и екзотични цветя. Основните акорди придават женственост, и техни представители са грейпфрут, мандарина, малина, круша, зелена ябълка, бял ждинджифил, кардамон, червено лале, роза, орлови нокти и гардения. Основата е пищна и стабилна, събрала в себе си акорди ирис, османтус, кедрово дърво и хелиотроп.

 

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Estee Lauder Pure White Linen парфюм за жени без опаковка EDP  
Категория Дамски без опаковка
Описание За жениEau de Parfum
ID 60101
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори