Elizabeth Arden White Tea Подаръчен комплект за жени

Описание на продукта

Elizabeth Arden White Tea е изтънчен дамски парфюм, който умее да кара жените да се чувстват превъзходно. Прекрасната новина е, че малко след лансирането му, на пазара се появи и луксозен подаръчен комплект. Освен парфюма, той съдържа и прекрасен лосион за тяло, носещ същото ухание, но по един по-ефирен и нежен начин.

 

Дамските и мъжките подаръчни комплекти са желан подарък за Вас или Вашите близки хора. С Elizabeth Arden White Tea подаръчен комплект за жени, освен основния аромат вие получавате добавки от продукти за тяло, които внасят радост, когато ползвате парфюма. Престижният интернет магазин Parfium.BG, предлага селектиран избор от най-новите Комплекти и Боди продукти на конкурентни цени. 

 


Видеоклип на Продукта
Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Elizabeth Arden White Tea Подаръчен комплект за жени  
Категория Дамски комплекти
Описание Eau de ToiletteЗа жени
ID 62644
EAN 0008580564896
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори