Clinique Happy подаръчен комплект за мъже

Описание на продукта

Clinique Happy е освежаващ, свеж и чист аромат за мъже. Представен е на пазара през 1999 година, и до днес се радва на многобройна и лоялна аудитория. Варианта подаръчен комплект, е прекрасно предложение за подарък, който съчетава изключително свежо ароматно преживяване и грижа за хидратацията на мъжката  кожа. Препоръчано от Parfium.bg.

 

Дамските и мъжките подаръчни комплекти са очакван подарък за Вас или Вашите близки хора. С Clinique Happy подаръчен комплект за мъже, освен основния аромат вие получавате допълнителни продукти от продукти за тяло, които внасят удоволствие, когато ползвате парфюма. Вашият гид в света на ароматите Parfium.BG, предлага дизайнерска колекция от най-модерните Комплекти и Боди продукти на конкурентни цени.

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Clinique Happy подаръчен комплект за мъже  
Категория Мъжки комплекти
Описание Eau de ToiletteЗа мъже
ID 54533
EAN 0020714695378
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори