Chloe Chloe Intense парфюм за жени EDP

Описание на продукта:

Chloe Chloe Intense e изключително красив и женствен аромат лансиран през 2009 година. 

Парфюмът е леко пикантен, с чувствено ухание на рози, обгърнато в нежни дървесни акорди. Създаден е за жените с безупречно чувство за класа и елегантност.

Оригиналното и стилно стъклено шишенце, в което се крие уханието е украсено със сива панделка. Благодарение на нея, класическата и елегантна визия е завършена по един прекрасен начин.

 

Ароматна комбинация:

Благоуханната композиция е съставена от роза, розов пипер, сандалото дърво и тонка.

Малко на брой съставки, но умело комбинирани превръщат уханието в истински романтична ароматна приказка.

 

 

Престижния интернет магазин Parfium.BG, ще Ви насочи в избора на парфюм. Chloe Intense 50/75 ml EDP аромат за жени се предлага в оригинална опаковка на реална цена. Усетете удоволствието да пазарувате с предпочитани аромати от нас! Ние ще поговорим с Вас, за да бъдете по-харесвани, благодарение на своя избор от Дамски парфюми.

Оценка на продукта

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка
Lena Magdalena на 27.01.2011г.
Chloe Intense By Chloe, е един забележителен аромат и аз си признавам, че съм пристрастена! Всичко започна като на шега, пръснах си малко върху китката в една парфюмерия, през обедната почивка. Бях забравила, за това когато един лек полъх ми напомни, помирисах си ръката пак...и пак...и не можех да спра. Основната съставка е роза, и не бързайте да казвате "ооо не, не харесвам рози", защото това е розата на Chloe, а тя няма аналог, трябва да се докоснете и да я усетите. Винаги когато съм с този невероятен парфюм, се чувствам специална, ухажвана, получавам комплименти, усмихвам се повече. Когато съм с Chloe Intense винаги ме питат на какво ухая. Понякога казвам, а понякога не. Това е моята малка женска тайна която споделих с вас. Уникален парфюм“
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук.Затвори