Chanel Allure Homme Edition Blanche дезодорант за мъже

- +
Безплатна доставка при поръчка над 50 лева.
Експресна доставка за София (до 90 минути).
Безплатна застраховка на пратката
В случай, че пратката е изгубена или увредена по време на транспрот, ще Ви изпратим нова.

Купи само с един клик

С изпращането, фирма ВАЯ 911 ЕООД ще обработи Вашите данни с цел изпълняване на Вашата молба въз основа на легитимен интерес. Съгласно нашата Политика за поверителност, може да направите възражение срещу обработването на личните Ви данни.
Очаквайте обаждане от наш оператор за да потвърдим детайлите по Вашата поръчка. С изпращането на поръчката си, Вие се съгласявате с нашите Общи условия и потвърждавате обработването на Вашите лични данни.
Напишете Ревю

Описание на продукта

След страхотният успех на парфюма Chanel Allure Homme Edition Blanche от марката пускат на пазара и цяла ароматна линия, включваща разнообразни продукти за тяло. Новият дезодорант е един от най-предпочитани от тях. Причината се крие в съставките му, които имат действие срещу появата на пот и неприятни миризми. Също така те карат кожата да се чувства свежо и комфортно, което е важно особено в забързаното ни ежедневие. Дезодорантът е клинично тестван и не причинява дразнения. Подходящ е за ежедневна употреба.

 

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Chanel Allure Homme Edition Blanche дезодорант за мъже  
Категория Мъжки дезодоранти
Описание За мъже
ID 62000
EAN 3145891279306
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори