percent

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА

ОНЛАЙН ОТ 2009 ГОДИНА

gift

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

САМО 3.99 ЛВ!

parfum

ПРОФЕСИОНАЛНА

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Celipharm Бяла бреза и гръмотрън - Хранителна добавка

- +

С оглед ограничените количества, позволяваме закупуването до броя .

Доставка до 48 ч. само за 3.99 лв.!
Безплатна застраховка на пратката
Подкрепете Българските Сайтове

Описание на Celipharm Бяла бреза и гръмотрън - Хранителна добавка

Описание на продукта

Бяла бреза/гръмотрън е комбинация от двете най-ефективни билки, използвани при задръжка на телесни течности в тялото. Подпомагат съществено физиологичната диуретична функция на бъбреците, като не променят електролитния баланс в клетките и извън тях. Повлиява благоприятно кръвообращението в кожата и отвеждането на отпадни метаболити от нея, като се запазва тургорът ѝ.

Как помага Бреза и Гръмотрън?

Листата от бреза и корен от гръмотрън подпомагат физиологичния процес на формиране на урина и подкрепят елиминирането на по-голямо нейно количество, като предимно това се отразява на задържаните извънклетъчно телесни течности. Ускорява се елиминирането на вода, на отпадни метаболитни продукти, пикочна киселина и др. Чрез мекото си диуретично действие двете съставки допринасят за естественото ефективно пречистване на пикочните пътища, което осигурява превенция на състояния, пряко свързани с недостатъчно доброто им пречистване (задържане на микроорганизми) и създаване на условия за образуване на песъчинки и камъни.

Благодарение на нежното и безвредно действие на екстрактите от листа на бреза и корен от гръмотрън, може да се приемат повече време (над 6 месеца). Екстрактът от листа на бреза се използват и с цел подобряване на микроциркулацията в кожата и хиподермата, което спомага за ефективното ѝ пречистване от отпадните продукти на метаболизма на клетките и отложените в тези тъкани други екзогенни метаболити и течности. Това нормализира кожния метаболизъм и кожата има по-свеж вид.

При хора, следващи модел на хранене с цел редукция на телесни килограми, елиминацията на задържани течности помага пряко и бързо да се намали телесното тегло, а дългосрочно се създават в подкожната мастна тъкан условия за по-ефикасно изгаряне на мазнините. В този случай се препоръчва използването на по-голямо количество вода от средния ви дневен прием, за да се подкрепи действието на активните съставки в Бреза/Гръмотрън.

Прием

При задръжка на телесни течности:

Три пъти на ден по 1 капсула, приети с минимум 200мл вода малко преди хранене за 8 седмици.

Почивка от прием: 2 седмици

 

При редукция на телесни килограми:

Три пъти на ден по 1 капсула, приети с минимум 200мл вода, малко преди хранене приемана толкова, колкото продължава следването на план за отслабване.

 

Мнение за Celipharm Бяла бреза и гръмотрън - Хранителна добавка

Детайли на Celipharm Бяла бреза и гръмотрън - Хранителна добавка

Име на продукт Celipharm Бяла бреза и гръмотрън - Хранителна добавка  
Категория Тяло
Описание Унисекс
ID 68066
EAN 3800500904627

Клиентите за нас

4.8 от 5
от над 5895 отзива
4.7 от 5
от над 728 отзива
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори