Carolina Herrera 212 Vip Афтършейв за мъже

- +
Безплатна доставка при поръчка над 50 лева.
Експресна доставка за София (до 90 минути).
Безплатна застраховка на пратката
В случай, че пратката е изгубена или увредена по време на транспрот, ще Ви изпратим нова.

Купи само с един клик

С изпращането, фирма ВАЯ 911 ЕООД ще обработи Вашите данни с цел изпълняване на Вашата молба въз основа на легитимен интерес. Съгласно нашата Политика за поверителност, може да направите възражение срещу обработването на личните Ви данни.
Очаквайте обаждане от наш оператор за да потвърдим детайлите по Вашата поръчка. С изпращането на поръчката си, Вие се съгласявате с нашите Общи условия и потвърждавате обработването на Вашите лични данни.
Напишете Ревю

Описание на продукта

Carolina Herrera 212 Vip Афтършейв за мъже успокоява кожата след бръснене, дарява я с мекота и свежест. След себе си, продукта оставя разкошното и мъжествено ухание на парфюма. Точно заради това ние Ви препоръчваме използването и на останалите продукти от серията Carolina Herrera 212 Vip, както разбира се и самия парфюм. Използвайки повече продукти от една линия, не само удължавате ароматната продължителност, но и имате възможност да се насладите на уханието по още по-страхотен начин.

 

Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Име на продукт Carolina Herrera 212 Vip Афтършейв за мъже  
Категория Афтършейв
Описание За мъже
ID 55836
EAN 8411061723784
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори