Calvin Klein One унисекс парфюм без опаковка EDT

- +
Безплатна доставка при поръчка над 50 лева.
Експресна доставка за София (до 90 минути).
Безплатна застраховка на пратката
В случай, че пратката е изгубена или увредена по време на транспрот, ще Ви изпратим нова.

Купи само с един клик

С изпращането, фирма ВАЯ 911 ЕООД ще обработи Вашите данни с цел изпълняване на Вашата молба въз основа на легитимен интерес. Съгласно нашата Политика за поверителност, може да направите възражение срещу обработването на личните Ви данни.
Очаквайте обаждане от наш оператор за да потвърдим детайлите по Вашата поръчка. С изпращането на поръчката си, Вие се съгласявате с нашите Общи условия и потвърждавате обработването на Вашите лични данни.
 5.0/5 (прочети 1 ревю)
Напишете Ревю
Продукти в промоцията

Описание на продукта

CK One е създаден от дизайнерска къща на Calvin Klein в универсален формат, който предлага нова, либерална гледна точка от вкусове, в който се посочва, че както мъже, така и жени откриват това, което им е нужно. Личността - начин да изразят свободата си!  Интереси - това е ключът към разбирателството и помага да намерят надеждни съюзници! Сексуалността - открит и честен израз на тяхната чувственост! Calvin Klein One е лансиран през 1994 година.

 

Ароматна комбинация

 

 


Видеоклип на Продукта
Оценка на продукта
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел обработка и изображение на оценката на продуктите на фирма ВАЯ 911 ЕООД. Имате право да възразите. За повече информация вижте нашата Политика за поверителност.

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка

 

Кадрие на 19.04.2017г.
Цените са по джоба, ароматите са качествени, пак ще си поръчам. И за мъжа ми мисля да взема един.
Име на продукт Calvin Klein One унисекс парфюм без опаковка EDT  
Категория Унисекс без опаковка
Описание УнисексEau de Toilette
ID 59201
EAN
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук. Затвори