Calvin Klein Beauty дамски подаръчен комплект

Елегантен и изискан дамски аромат, предназначен за жените в зряла възраст.

 

Елегантен и изискан дамски аромат, той е предназначен за жени в зряла възраст като подчертава тяхната красота, зрялост и самочувствие.
Ароматни нотки: жамсин, кедър, мускус.
Лансиран през 2010 година.

 

Подаръчните комплекти са прекрасен подарък за Вас или Вашите близки хора. С Calvin Klein Beauty дамски подаръчен комплект, освен основния аромат вие получавате допълнителни продукти от продукти за тяло, които внасят радост, когато ползвате парфюма. Вашият гид в света на ароматите Parfium.BG, предлага селектиран избор от най-новите Комплекти и Боди продукти на добре съобразени с пазара цени.

Видеоклип на Продукта
Оценка на продукта

Трайност
Интензивност
Дизайн
Обща оценка
Lena Magdalena на 24.01.2011г.
Преди Коледа с моя съпруг избирахме подаръци, и влязохме в една парфюмерия. На щанда с нови аромати, срещнахме Beauty By Calvin Klein. Мъжът ми веднага реагира, и го избра за мен! Останах удивена, защото той беше много категоричен! на въпроса ми защо именно този аромат, отговора беше " Стои ти невероятно, с него те обичам повече..." Разбира се, че го купихме и избора ни беше правилен. Това е аромат който предизвиква женствеността, чувството за елегантност, изисканост и безвремие. Парфюма е цветен, сладък но не прекалено, нежен толкова колкото е нужно. Продуктите за тяло в добавка са отлично качество, и излъчват много трайно аромата. С лосиона за тяло ковата ми е копринено мека. Това е един от моите фаворити. Препоръчвам ви го:)))
Продължавайки да използвате този уебсайт, Вие се съгласявате с Политиката за употреба на „бисквитки“. Научи повече тук.Затвори